Jalgpall

ÕHTULEHT ŠVEITSIS | Reportaaž: Eestile maksis kätte ilmetu algus (10)

LISA KOMMENTAAR

Anti Vutt28. märts 2015, 18:01
Kuulde, Õhtulehe jalgpallisepad, lugege ise, mida teie kriitikameelega kolleeg teie jalgpallihaigusest arvab ja juurelge selle üle, kuni pole hilja:
http://www.suusk.blogspot.com/
Tohoh Pele28. märts 2015, 15:49
Ma mäletan 70-te algusaastaid ,kui shveitsi koondis (erinevalt teistest saksakeelsetest riikidest ) sai tappa igaühe käest nagu tuppas..ttunud kass, Nõukogude Liit 74 MM valikturniiril võitis 7:= ja vist 11:1,isegi sel ajal mingi tundmatu soome võitis neid.
Kõik need Karlssonid ja Svenssonid , taanlased ja isegi Pipersid on üks kõnts,meie jalgpall on mänginud alati paremini küll võimete piiril eesti oma treeneritega, oli nii Rüütliga ja ka algusaastate Lõvide treeneriga jne. Need saastad tundmata meie mängijate viletsust proovivad modeleerida neid olemasolevate Euroopa jalgpalli suurmaade mänguskeemidesse,tulemus on katastroof ,muideks sama oli Lätiga ,kui treener oli sama läti mees said nad isegi EM-le.
Teine asi on see ,et see sokuhabeme ja lambavestiga diktaatoir jalgpallisa tuleb lahti muukida ja ümber muuta sisene jalgpall avalikumaks ,korruptsioonist ja võltspaatoslikusest ,kõik on kolka tasemel ,isegi see imeskeemitamise tagajärgedel ehitatud jalgpalli meka kiirrongide tee äärde (mis on fen-shui järgi ääretult kontraproduktiivne) on siiamaani välja ehitamata , igal pool on hallus ,läbitilkuvad betoonjurakad ,võililled kasvavad pragude vahel ja need staadioni (rosta)aknad on tänapäeva kontekstis ,kui hullumaja kahe korpuse vahele ehitatud jalgpallistaadioni peldikuaknad.
Midagi tuleb ette võtta ,rootslane peab kinga saama, ja ka võiks meie rikkurid hakata rahaliselt lähetama ja sponsoreerima eestist näiteks iga aasta mingi hulga tüdrukute ja poiste saatmist kuulsate jalgpalli maadesse akadeemiatesse ,kasvõi raha eest. Brasiiliasse ,Argentiinasse ,Inglismaale,Saksasse,Itaaliasse,Prantsusmaale,Portugali ,Hispaaniasse ja kasvõi Mehikosse ja Uruguaisse. Kui need miljonid leitakse ja iga aasta lähetatakse ne ndesse maadesse ca 10-15 7-11 aastast poissi (koos vanematega või ilma, saatkond võiks kaasa aidata),siis tulemused ründejalgpaqllut´rite osas on kümne aasta pärast olemas,olen kindel ,et 120 poisi hulgast saab mingi 10-15 korraliku tasemega jalgpallurit. Edasi hakkab ka kohalik jalgpall tõusma. Aga kust võtta neid buratinosid,keegi ei taha raha iga aastaselt ei jalgpalli ega korvpalli panna. See sokuhabe ka ju keerutab rohkem võõra rahaga ja roiigi toetustel mängides.
etc28. märts 2015, 14:40
Mis pealkiri? Ilmetu algus maksis kätte. Kas siis ülejäänud mäng ei olnud ilmetu? On vahe kuidas 0-3 kaotada. Hea, et niigi läks. Häbi.
don28. märts 2015, 09:37
Taseme vahe on nii suur, et polnud lootustki vastasest jagu saada. Ajakirjanikud võiks ikka reaalsest olukorrast aru saada ja mitte õhutada asjatuid lootusi. Võltsoptimism jätab mõnikord kohtlase mulje.
Ojamaa sobiks kuhugi teatrisse näitlejaks28. märts 2015, 08:59
Lollide unistus28. märts 2015, 08:58
Loota paremat tulemust Šveitsilga mängides - no andke andeks ja minge arenege kuskil edasi. See, et Kostjake on paar korda kuskilt ära kobistanud, see ei näita midagi. Kui ainult, et kobistamistel on oma limiit!!!!
nojahh....28. märts 2015, 07:58
Mehed seisavad platsil harkis jalgadega ja ei püüagi palli kätte saada.Ja kus kohast need väravad saavad tulla,kui värava peale ei lööda!
viljandlane28. märts 2015, 07:55
Üsna ebameeldiv algus oli juba see,et muukeelsed ei püüagi hümni kaasa ümiseda,nagu ei puutuks see neisse.Olen seda meelt,et rahvuskoondis peaks olemagi rahvuskoondis!Väravate löömisega on jah,nagu on.tahaks loota,et lõpuks hakatakse neid ometi lööma.......?
Nul Null Null28. märts 2015, 02:22
Selle Pehrsoni pärast ütlen ma jääb see pölvkond kuivale, varsti aga ei tule noori üldse peale siis oleme jälle 0:6 seisus tagasi. Momendil oleks isegi Klavan mängijast juhendajana koos Vassiljeviga parem variant treenerina, kui rootslasest uudis projektijuht (sildtreener) Pehrson. Sorri aga katsetamiseks Eesti koondis on hetkel liiast raiskamine. Parem siis juba katsetada oma maarjamaa noori treenereid, kui hammas maailma nimedele ei hakka. Jube kahju.
gaga28. märts 2015, 00:21
Ojamaa peaks Anieri algkoosseisu koha endale saama, saab palliga palju paremini hakkama. Ja ma ei mõista, miks pole kunagi äärelt rünnakuid lõpetades meil kedagi karistusala kesktsoonis, kuhu millegi pärast nii täna, kui ka varasemates mängudes on pall maandunud, tsoon on seal jumala tühi.