Sebastian Stahl ja Michael SchumacherFoto: WIKIPEDIA
Vormel 1
28. märts 2015, 15:31

Milline õnn! Schumacheri kasuvend pääses Germanwingsi lennukatastroofist (9)

Kuigi seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher viibib jätkuvalt pärast traagilist suusaõnnetust taastusravil, pole õnnejumal teda ega tema perekonda maha jätnud. Berliini ajalehe The Berliner Kurier väitel pääses teisipäeval toimunud Germanwingsi lennukatastroofist Schumacheri kasuvend Sebastian Stahl.

Stahl pidi Barcelonast lendama Düsseldorfi just lennuga 9525, kuid otsustas viimasel hetkel lennu päeva varasemaks muuta ning lendas Barcelonast hoopis Kölni, vahendas Motorsport.com

Madalamal tasemel ringrajasarjades kaasa löönud Sebastian Stahl on Michael ja Ralf Schumacheri kasuvend, sest nende isa Rolf on abielus Sebastiani emaga. 

Barcelonas PR-üritusel viibinud endine motosõitja tõdes, et vahepeal mõtles ta piletid uuesti ümber vahetada . "Pühapäeval sadas Barcelonas vihma ning mõtlesime, et äkki jääks veel päevaks sinna, kuid otsustasime need piletid alles jätta. Tulin 24 tundi varem Germanwingsi lennukiga Kölni ning sõitsime üle nende samade mägede. Mul oli uskumatult õnne," tõdes ta ajalehele.