Jalgpall

Üks värav viie mänguga – isegi Pehrsson ei tea põua põhjust (8)

LISA KOMMENTAAR

tmt15030. märts 2015, 21:51
Pohlaku isiklikud kompleksid ja kummardamine välismaalaste ees. Mingu 3-4xkallimaks, kui Rüütli koos mingitegi tulemustega, aga ikkagi välismaalane. Nõukaaegne lapsepõlv?
Jalka30. märts 2015, 12:25
Üks asi on see, et pole lihtsal maailma tasemel ründajaid, kui pall saadaksegi kasti lähedal siis uhatakse täie jõuga peale ja 95-l juhul 100-st läheb ikka täiesti metsa see löök, samal ajal kui vastane võtab palli jalale, vaatab kuhu lüüa ja keerutab täpselt palli nurka, või siis vähemalt raami, on ainult üks või paar meest, kes sellega enam vähem toime tuleb.
Teine asi on see, et pole väravavaistuga ründajaid, et olla õigel ajal õiges kohas, tihtipeale on nii, et kui äärest tuleb tsenderdus, siis pole kedagi värava kastiski, kust see värav siis tulema peab ? Me võime Messi ka koondisesse tuua, aga pole mehi, kes talle palli suudaks ette anda, surve all üle 3-me söödu anda ju ei suudeta.
ahah30. märts 2015, 10:43
Kui kastist paar meetrit kaugemalt on võimelised raamidesse lööma vaid mõned mehed ja kastis läheb kaks sekundit löögi sättimiseks või hea söödu omaksvõtmiseks, siis võite Mourinho ka treeneriks tuua, ega neid väravaid ei tulegi. Tehnikapagas on praegustel põhimeestel ikka üsna nigel.
30. märts 2015, 10:28
niipea kui pehrsson peatreeneriks sai on köik pekki läinud.tundub et kas ei oska oma tööd vöi meelega siia saadetud köike tuksi keerama.lisaks see tema ja ta väljamaalastest abiliste uskumatu ülbus.kui te vaid teaks
ijöokä30. märts 2015, 09:19
Pehrsson endiselt katsetamas. Iga mäng uus formatsioon, uued mehed. Eesti poole kokkumäng oli null. Rüütli ajal tehti tervaid kontrarünnakuid, nüüd rünnatakse ühe mehega, kuni ta end kinni jookseb. Pareiko väljalöögid kingitakse 99,99% vastastele üle. Imelik kui mõni värav tuleks. Nii kehvamängu polegi näinud varem.
kasbek30. märts 2015, 08:48
kui ei ründa siis ka ei löö väravat. paraku on eesti jalgpall nii uimane et lihtsalt mängijad ei jõua väravale ohtlikult lähedalegi? oodatakse ei tea mida ja üldse nii uimast mängu nagu pakub eesti ei tegi. isegi need fääri saared mängisid ründavalt, teravalt. meie omad aga togivad palli nii nagu esimest korda näeks palli. juba vana tõde on see et kes hoiab palli see ründab see kes ründab see ka võidab. soolomängijate aeg on ammu möödas ja rünnakul üle kolme korra puudutud palli tähendab palli kaotust. ja nii edasi ja edasi. kui muidu ei saa aru siis võtke ja vaadake kuidas mängivad sakslased ja hispaanlased.
jans30. märts 2015, 08:37
Vuti koondist ja suusakoondist saab juba võrrelda.