Ragnar KlavanVideo: LAURA OKS
Sport TV
30. märts 2015, 12:47

ÕHTULEHE VIDEO | Ragnar Klavan: loogika järgi jätkab Raio sportlaskarjääri suusakoondises, mitte Pärnu Linnameeskonnas

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tõdes päev enne Raio Piiroja lahkumismängu, et kuigi legendaarne keskkaitsja registreeris end igaks juhuks Pärnu Linnameeskonna mängijaks, tundub tõenäolisem suusataja-karjäär.

"Arvestades, et Raio puutus viimati jalgpalli mängus Türgiga poolteist aastat tagasi, on mul tõesti hea meel, et ta homme Islandi vastu meie väravast võimalikult kaugel ees on (Piiroja mängib homme enda tungival nõudmisel ründajana – toim)! Aga tõsiselt rääkides, siis Raioga on kaitses koos mängitud palju ja häid mänge. Natuke kahju, et viimases mängus koos lahingut pidada ei saa."

Piiroja rolli Eesti jalgpallis nimetas Klavan suureks. "Homne mäng on legendi ärasaatmine. See, mis Raio Eesti jalgpallile andnud, on meeletu. Iga jalgpallisõber on näinud Raio mängust kiirgavaid emotsioone. Minul on siiani temalt palju õppida – Raio on minu silmis maailma parim õhuvõitleja. Homme saab teda viimast korda platsi peal vaadata, edaspidi ainult Youtube'ist."

Piiroja rahvasportlaskarjääri kohta lausus Klavan muiates. "Loogilisem tundub, et ta on varsti suusakoondises kui Pärnu Linnameeskonna eest väljakul! Olgu tegu jalgpalli, kalal käimise või suusatamisega, annab ta alati endast maksimumi. Selliseid inimesi nagu Raio, pole maailmas palju."

Eesti – Island maavõistlus, Raio Piiroja lahkumismäng algab teisipäeval Lillekülas kell 19.