Kardo KõresaarVideo: Teet Malsroos
Sport TV
30. märts 2015, 21:39

ÕHTULEHE VIDEO | Kardo Kõresaar: "Meestel on silmad püha viha täis."

Et Pärnu võrkpallimeeskond suutis Eesti meistrivõistluste poolfinaalmatšides Tallinna Selveri alistada kiirelt 3:0, on võistkonna füüsist silmas pidades väga hea, arvab Kardo Kõresaar. Nii jõuavad kõik pisivigastustega mehed, ka tema, end enne järgmisel nädalal algavat finaalseeriat terveks ravida.

"Et nii kiiresti finaali pääsesime, ma absoluutselt ei kurda! Sisimas ma kartsin, et see seeria ei lõppe kolme mänguga, kuid täna siia Tallinnasse sõites oli väga positiivne tunne ja uskusin, et teeme oma asja ära. Meestel oli pärast Schenkeri liiga finaalturniiri altminekut palju tõestamist," sõnas Kõresaar, et pärast Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis Selverile allajäämist, oli võiduhimu pärnakate leeris suur.

Nurgaründaja sõnul peab Pärnu-suguse küllaltki pika meeskonna trumbiks olema serv ja blokk. Just selle viimasega Selveri vastu ka hiilati. "Meie tempod Tamar Nassar ja Timo Tammemaa on liiga ühed võimsamad. Kui nad jõuavad õigel ajal nurka ja käed üle viivad, on vähe mehi, kes nende vastu maha löövad," kiitis Kõresaar kolleege. Temporündajad tõid kahe peale meeskonna 10st blokipunktist 6 ning lisaks jäi nende sõrmedest mängu veel 7 palli.

Kellele hoiab Kõresaar pöialt homses kolmandas poolfinaalmatšis TTÜ ja Tartu vahel, kuula juba videost.