Video: Mari Luud
Sport TV
31. märts 2015, 20:52

ÕHTULEHE VIDEO | Raio Piiroja: Ma arvan, et kui mind kinni poleks hoitud, oleks ulatunud selle pallini! (1)

Eesti jalgpallikoondise kaitsja Raio Piiroja lõpetas tänases maavõistlusmängus Islandiga karjääri. Piiroja viibis platsil 12 minutit ning suutis vastastelt ka paar viga välja meelitada. 

"Islandi hümn on juba selline nagu keegi oleks surnud. SIis läks meel härdaks, oma hümni laulsin südamest. Eks ta pisara ikka võttis välja, võitled vastu, aga ikka tulevad välja. Need polnud kurbusest, need olid õnnepisarad," sõnas Piiroja, et viimane kohtumine oli arvatult meeleolukas. 

Kauaks Piiroja mänguaega saab, polnud koondise peatreener Magnus Pehrsson talle öelnud. "Läksin mängima ja ootasin, millal... Tegelikult ei oodanud, et mind välja võetakse. Just siis hakkas mänguks minema, kahju, et mõnda nurgalööki või trahvilööki värava alt ei saanud. Oleks tahtnud pea ära proovida!"

Mõned minutid enne platsilt lahkumist oli Piirojal ka väravavõimalus, kuid üks Islandi kaitsjatest tõmbas ta värava ees maha. Viga sellele aga ei järgnenud. "Keegi hoidis mind küll ning kui kinni poleks hoitud, siis pigem oleks ulatanud selle pallini. Mis siis ikka, eks olen vanaks ja aeglaseks ka jäänud. Ei olnud kerge, alguses hakkasin suure hooga pihta, kuid viis minutit oli juba mängitud ning otsisin kohta, kus puhata saaksin. Ei olnud plaan ise väravat lööma minna, oli täpselt nii, et mis mäng toob, nii läheb," kommenteeris ta.

"Väga lahe pidu oli, nii palju rahvast, milline vastuvõtt. Super! See jääb terveks eluks meelde ning tuletab kogu aeg meelde, et üks paremaid perioode elus sai läbi!"

Mida teeb Piiroja homme ning kas on võimalus, et mees jookseb platsile näiteks Eesti meistriliigas Pärnu Linnameeskonna eest, vaata Õhtulehe videost!