Video: Viljar Voog
Sport TV
1. aprill 2015, 02:04

ÕHTULEHE VIDEO | Konstantin Vassiljev iluväravast: tahtsin paremaga lüüa, aga kaitsja ei lubanud (2)

Eesti jalgpallikoondis viigistas Raio Piiroja lahkumismängus 1:1 Islandiga. Sinisärkide värava lõi pärast kuut kehapetet palli vasaku jalaga värava tagumisse nurka lükanud Konstantin Vassiljev. "Tahtsin paremale jalale võtta, aga kaitsja ei lubanud. Ma ühel hetkel otsustasin, et no kurat, aitab, 16 meetrit väravani, võib proovida! Läks õnneks," naeris keskväljamaestro.

Üks suuremaid erinevusi võrreldes möödunudnädalase Šveitsi mänguga oli eestlaste aktiivsus: kauged külalised ei avaldanud meie meeskonnale nõnda palju survet ning Vassiljev sai rahus keskväljal niite tõmmata. Tulemuseks küll vaid üks värav, ent ohtralt teravusi. "Võimalusi vähemalt oli ja see on tähtis, sest järgmine mäng EM-valikgrupis on meil San Marinoga ja seal peame suutma momente luua ja realiseerida."

Vassiljev loodab, et täna oma viimase koondisemängu pidanud Raio Piiroja jäi lahkumisetendusega rahule. "Mängu alguses oli tal peaaegu penaltiolukord – selle saamine olnuks ju väga tore. Aga kui ma ei eksi, siis me jätkame traditsiooniga, et lahkumismänge me ei kaota ja see on hea!"