Wayne RooneyFoto: MARCO BERTORELLO
Jalgpall
1. aprill 2015, 16:50

APRILLINALJAD SPORDIMEEDIAS: Kaspar Taimsoo lõpetab karjääri, Rauno Alliku liitub Curly Stringsiga, Liivak siirdub Tammekasse (3)

Kui eelmisel aastal läks 1.aprillil ehk ülemaailmsel naljapäeval ajalukku Kaia Kanepi, kes teatas oma abiellumisest, siis tänavu (vähemalt siiani) on aprillinaljad olnud üpris nõrgukesed. Toome teieni valiku. 
16:53
 

Eile Eesti koondise eest 76 minutit head mängu näidanud Rauno Alliku teatas täna hommikul oma liitumisest ansambliga...

Posted by FC Flora on 1. aprill 2015. a.
16:44

16:38

Jah, tõesti. Jalgpalli EM võiks 2020. aastal toimuda Kataris, lihtsalt seepärast, et "neil on hea jalgpallikultuur"

16:04
14:43

Suusakuningas Petter Northug jätab Norra orienteerumisliidu andmetel taliala ning keskendub metsas kompassiga ringijooksmisele. "Petter on nii palju võitnud, tal sai suusatamisest küllalt!" ütles Northugi mänedžer Are Langås

14:27

 Küsimuse peale, kas Arsenalist vastu saabuv Theo Walcott leevendab Jürgenist tühjaks jäänud kohta vastas Elva peatreener Koppel Kaido üllatunult: "Vastu tuuakse mingi Walters, kellest ma pole kuulnudki. Ta on mingi suvaline Arsenali noor?"

Vägev Photoshop!

14:01

"Mul on väga hea meel, et pärast pikki aastaid Hollandis, Itaalias ning Hispaania olen tagasi Tartus, kust olen pärit ning oma jalgpalluriteed alustanud. Tammeka on noor ja arenev meeskond, kus sisekliima väga hea ja töökas. Usun, et taoline õhustik on kasulik ka minu arengule," arvab Hispaanias Alcobendas Sport meeskonnas mängiv Liivak.

13:54

Midagi uut jalgpalluritele, eriti neile, kellel löögijalg vasak jalg: 

13:49

The Sun väidab, et Manchester Unitedi peatreener Louis Van Gaal kasutab mängujoonistel astroloogiat. 

13:45
13:40

Vene rikkur, rattaklubi Tinkoff-Saxo boss Oleg Tinkov säutsus Twitteris, et sõlmis lepingu dopingupatuse Lance Armstrongiga, kes tuleb neile treeneriks. 

13:33

"Ma lihtsalt ei suuda Kadrioru staadionile minna, ilma et ma poleks Vesivärava kohvikust nelja moosipalli ostnud. Aga nii ebaõnnestub alati võistlus," ütles mitmevõistleja Karl-Robert Saluri. 

13:31

Eesti korvpalliliit edastas aga teate, et Eesti rahvusmeeskonnaga liituvad kaks uut mängijat – Rainer Vakra ja Jüri Ratas. Mõlemad Riigikogu liikmed esindavad Eestit ka septembris Riias toimuval Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiril.

Jüri Ratase sõnul tuleb tal Korvpalliliidu presidendi ja Riigikogu aseesimehena rahvuskoondist otsustavatel hetkedel toetada. „Luban anda endast parima, et Eesti lippu Riias kõrgel hoida," sõnas Ratas.

Riigikogu liikme Rainer Vakra sõnul tunneb ta spordimehena tugevat kohustust koondisekutsele positiivselt vastata. „Kui kutsutakse Eestit esindama, siis tuleb alati minna," kinnitas Vakra.

Korvpalliliidu peasekretär põhjendas muudatust asjaoluga, et uus FIBA Euroopa regulatsioon näeb ette võimalust seada EM finaalturniirile üles 12 mängija asemel 14 koondislast ning rõhutas, et koondisel on vaja liidreid nii väljakule, pingile kui riietusruumi.

Kui vaadata teiste Euroopa riikide seas ringi, siis viimastel nädalatel on oma osalemist kinnitanud ka Dirk Nowitzki Saksamaa koondises, Tony Parker Prantsusmaa ja Hidayet Turkoglu Türgi koondises.

13:29

Inglismaa jalgpallikoondise ning Manchester Unitedi ründajast kapten Wayne Rooney on Daily Stari andmetel teinud tätoveeringu "YNWA", mis on lühend Liverpooli fännide ametlikust hümnist "You'll Never Walk Alone"  Miks ta seda tegi? Sest ta kaotas kihlveo, lubades eelmisel kuul Liverpooli vastu värav lüüa.