Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov.Foto: jktammeka.ee
Jalgpall
2. aprill 2015, 14:51

Laupäeval lähevad karvupidi kokku kaks uustulnukat, mäng käib ei rohkem ega vähem kui elu ja surma peale! (2)

Laupäeval kohtuvad Eesti meistriliiga IV voorus kaks eelmisel aastal veel Esiliigas mänginud meeskonda - Viljandi Tulevik ja Pärnu Linnameeskond.

Ülehomset mängu võõrustavale Viljandile kuulub "au" olla tabeli punane latern, Pärnu on noppinud juba esimese võidugi ja hoiab pärast kolmandat vooru nelja punktiga kuuendat kohta. Muide, Esiliigas kohtuti möödunud aastal neljal korral ning Tulevik noppis toona kolm võitu Pärnu ühe vastu.

Suvepealinna meeskonna loots Marko Lelov rääkis, et uustulnukate lahingus käib mäng elu ja surma peale. "Ega mäng ühelegi poolele kerge ei tule. Hea väljakutse mõlemale meeskonnale, et võit võtta."

Pärnu hingekirja kuulub meistriliiga parim väravakütt Taavi Laurits, kelle arvel on vahetustest tulles tervelt neli tabamust. Kas igapäevaselt sõjaväes viibiv Laurits Viljandi vastu alustab? "Ma ei saa seda kinnitada. Väljakule läheb parim koosseis," ei andnud Lelov ühtegi vihjet.

Endine FC Flora juhendaja rääkis, et ta hindab Viljandit kõrgelt ning enim paistab väljakul silma nende väga hea distsipliin. "Viljandi on klubina teinud päris ilusad sammud - klubi on arenenud, noortetöö on korralik. Hea musternäidis, mille poole püüelda," kiitis Lelov ülehomseid vastaseid.