Jalgpall

Viljandi Tuleviku raske elu: kes käib koolis või tööl, kes on meeskonnaga ainult nädalavahetustel (4)

LISA KOMMENTAAR

Mell3. aprill 2015, 16:01
Mida te ronisite sinna meistriliigasse kui mingi hala käib koguaeg!!! Nagunii kukute välja sealt uuesti,oleks võinud esiliigas edasi pallida siis ;)
Ärge põdege3. aprill 2015, 09:44
Nimesid nimetamata pole nii mõnelgi sama liiga meeskonnal asi parem.Mõni mees ei jõuagi trenni ,jõuab vaid võistlustele.Paljudel on töö,mis oma graafiku pärast ei lasegi normaalselt ja regulaarselt trenniga tegelda.Tegelikult ka need n.n. laiskvorstid on tahtmist täis ainult , et elu nõuab oma.Viljandi on veel üsna suur koht ja ikka mehed saab kokku.Väiksemates kohtades on ikka jama majas küll- pole lihtsalt kedagi võtta ja on need , kes on.Aga edu teile "Tulevik ";Igal juhul olete tublid!
Raul3. aprill 2015, 02:34
Kohtumine Pärnuga on Tulevikule hea võimalus 2015. aasta võidu- ja punktiarve avada, sest ka suvepealinlased mängisid eelmisel hooajal Esiliigas. Hetkel on Pärnu ühe võidu ja viigiga kuuendal kohal, kogutud on kuus silma.
Üks võit, üks viik 6 punkti
Huvline fänn2. aprill 2015, 16:52
See on selline tule eile meile artikkel. Mis siin nii üllatavat on?! Esimestes ringides on Viljandi JK Tuleviku vastas olnud ülitugevad satsid, kõik kolm medalipretendenti. Seal punkte loota võis vaid ajakirjanik!!