Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.Foto: MARI LUUD
Korvpall
3. aprill 2015, 00:44

Gert Kullamäe: rünnakul olime täna saamatud (3)

Tartu Rocki korvpallimeeskond kaotas Balti liiga pronksimatši kordusmängus 52:62 Utena Juventusele, kes võitis seeria 125:124. Rocki parim oli Janar Talts 21 punkti ja kaheksa lauapalliga.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul olid murekohaks teine ja kolmas veerandaeg. „Rünnakul olime täna saamatud. Esimesed kümme minutit olid meeskondlikult hästi nii rünnakul kui kaitses. Teisel ja kolmandal aga lagunes rünnak täielikult – pallikaotused, möödavisked, ebakõla ja valed lahendused. Tänu Janari individuaalsetele sooritustele neljandal veerandajal olime mängus viimaste sekunditeni.

Aga kui kokkuvõttes 50 punkti viskad, siis on üliraske mängus püsida. Me oleme tavaliselt 15+ korvisöödu meeskond, aga täna tegime kogu mängu peale kuus korvisöötu – seegi näitab, kui konarlik meie mäng oli. Kahju, et seeria nii valusalt lõppes, sest meil oli tegelikult hoolimata kehvast mängust võimalus medalid kaela saada."

Rock lõpetab laupäeval Eesti meistriliiga põhiturniiri, kui võõrsil ollakse vastamisi Pärnuga. Veerandfinaalseeriat TLÜ/Kaleviga alustab põhiturniiri võidu taganud Rock reedel, 10. aprillil koduplatsil.