Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
3. aprill 2015, 13:13

Mayweather purustab ühe õhtuga Tiger Woodsi aastateenistusrekordi

Kui palju on maailma enimteenivad sportlased ühe aastaga oma rahakotti kasvatanud? Senine rekord on golfistaar Tiger Woodsi käes, kes teenis 2008. aastal kokku 115 miljonit eurot (inflatsioon sisse arvestatud), vahendab Forbes.

Woodsi käes on ka vastava nimekirja teine koht: 2009. aastal täienes ta kukkur 110 miljoni euro võrra. Golfimängijale järgnevad korvpallilegend Michael Jordani palgatšekid: 1997. ja 1998. viis ta panka kokku 106 miljoni euro eest raha.

Kõik senised rekordid saavad aga vaid kuu aja pärast purustatud, kui poksiringis saavad kokku Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao, kellest esimene kasseerib matši eest sisse vähemalt 140 miljonit eurot, ilmselt märgatavalt rohkemgi, arvutas Forbes kokku. Seega saab Mayweather ühe õhtu töö eest vähemalt 34 miljonit enam, kui Jordan kunagi 82 mängu eest hooajal!

Kehv palgapäev ei oota 2. mail ees ka Pacquiaod, kes pistab taskusse üle 90 miljoni euro. Poksijate teenistused võivad aga veelgi suureneda, sest telekanalid, mis kasseerivad vaatajatelt raha ühe vaatamise eest, küsivad matši eest minimaalselt 82 eurot.