Spordivaria

Uskumatu, ent tõsi – Ly ja Uno Piiri (spordi)abielu õitseb juba 65. aastat (6)

LISA KOMMENTAAR

Klassikaline abiuelu5. aprill 2015, 20:26
Väga hea lugu. Muidu loe ainult, et kellelgi on till püksisäärest välja vajunud või siis tiss rinnahoidjast välja vupsanud. Ja seda inimestel, kelle panus ühiskonnale on null. Ja seetõttu ka huvi nende tillide ja tisside vastu null. Ly ja Uno nii pikk kooselu on meie kurjal ajal päris unikaalne nähtus. Head soovid neile edaspidiseks!
Vanake4. aprill 2015, 23:29
Tore lugu! Aga miks näiteks ei või kirjutada Olga Vološinskajast kui Tallinnas sündinust, Ly Piiri käe all iluuisutamisega tegelenud ja suht kõrgele jõudnud sportlasest. Olen temaga jutelnud 70ndail ja tean, et eesti keel polnud talle võõras.
...4. aprill 2015, 21:45
Nendest mõlemast on kogu mu sportlaskarjääri jooksul õhanud ainult positiivsust! Tunnen neid inimesi väga hästi ja see on super, et on leitud sellised fantastilised inimesed ja ka fantastilised treenerid üles. Selliseid leide võiks palju rohkem olla!
juss4. aprill 2015, 11:17
ja kuidas mine psühholoogi juurde või veel parem hullumajja ravile
ja kuidas4. aprill 2015, 10:27
aitab mind siis teadmine. et keegi terve elu üritas miskit koos eksisteerimise rekordit ? mis see üldse puutub teistesse - aru ma ei saa ? keda see kotib. kas 65 või 95 a peed-pidi koos ? mind jätab see küll külmaks. ma ei saa aru. mis tobe komme see on sedasi ilma-rahva ees oma era-eluga kelkida ? ka neil. keda nagunii mitte keegi ei tea ega tunne ? aga ei. ikka kõik müügiks. kõik ! endale ei täi ometi midagi jätta !
4. aprill 2015, 10:07
Selliseid lugusid on nii tore lugeda alati- õnne, tervist ja parimat neile ka edaspidiseks. Rohkem peaks avaldama selliseid positiivseid artikleid, see on inimestele eeskujuks ja aitab ehk nii mõndagi. Keda see igapäevane jama aitama peaks, mis meedias ja ajakirjanduses kajastatakse? Koguaeg on esiplaanil, kellegi tagumik, figuur, kehakuju, rinnapartii, peod, õnnetused, hirmujutud jne. Kus on positiivsus? Kus on õnnelikud inimesed? Ise toodate seda negatiivsust ja siis ei saa aru, miks inimesed nii õelad on.
Rohkem positiivseid artikleid edaspidi!