Esiplaanil on Oklahoma City Thunderi vedur Russell Westbrook.Foto: Sue Ogrocki
Korvpall
4. aprill 2015, 11:10

Kas maailma ühtede parimate korvpallurite leivaisa jääbki play-off rongist maha? (1)

Korvpalliliigas NBA on lõppemas põhihooaeg, kuid veel pole selged kõik play-offi pääsejad. Rongist võib maha jääda Kevin Duranti ja Russell Westbrooki Oklahoma City Thunder, kes kaotas öösel 92:100 Memphis Grizzlies'ile.

Tugevas läänekonverentsis on OKC kogunud 42 võitu ja 34 kaotust, mis viiks nad hetkel viimasena play-offi. Thunderi kaitseks tuleb öelda, et suurem osa hooajast on mängitud Durantita, vigastatud on olnud ka Westbrook ning hiljuti langes trauma kätte ka kaitseankur Serge Ibaka, kel Thunderis väga tähtis roll, eriti kaitses, mängida oli.

Neile hingab kuklasse Anthony Davis'e juhitav New Orleans Pelicans, kes võttis öösel üliolulise 101:95 võidu Sacramento Kingsi üle. Pelicansi ei seljatanud tõik, et Kingsi keskmängija DeMarcus Cousins kogus teist mängu järjest kolmikduubli - tsenter sai kirja 24 punkti, 20 lauapalli ja 13 resultatiivset söötu.

Pelicansil on nüüd koos 41 võitu ja 34 kaotust, mis jätab nad veel napilt üheksandaks. Teatavasti mängitakse NBA põhihooajal 82 kohtumist, mis tähendab, et Thunderil on pidada veel kuus ja Pelicansil seitse mängu. Kui kaks klubi peaksid võitma ja kaotama sama palju mänge, siis pääseb play-offi Pelicans, sest nad juhivad omavaheliste mängude seeriat.

Seis on veelgi põnevam idakonverentsis, kus viimase kahe play-off koha eest võitlevad neli meeskonda. Hetkel pääseksid põhihooajast edasi Brooklyn Nets (35 võitu, 40 kaotust) ja Miami Heat (34-41), kuid neile avaldavad survet Boston Celtics (34-42) ja Indiana Pacers (33-43).

Teisi tänaseid tulemusi vaata SIIT.

Mänguõhtu parimad sooritused: