Arsenali peatreener Arsene Wenger.Foto: OLI SCARFF
Jalgpall
4. aprill 2015, 12:26

TÄNA: Inglismaa kõrgliiga naaseb tõelise põnevuskohtumisega

Pärast koondiste mängudest tingitud pausi on vaikselt jätkumas Euroopa jalgpalliliigad. Täna lüüakse pall lahti ka Inglismaa Premier League'is, 31. vooru avab tõeline põnevuslahing Londoni Arsenali ja Liverpooli vahel.

Mõlemad meeskonnad kuuluvad Inglismaa kõrgliiga tippu, kui tänast matši võõrustav Arsenal on 60 punktiga kolmas, siis Liverpool on 54 silmaga viies. Viimastele võib tänane kaotus maksta kätte võitluses Meistrite liiga koha eest, sest vahe neljandat kohta hoidva Manchester Unitediga on viis silma.

Liverpool ei saa kasutada legendaarse poolkaitsja Steven Gerrardi ja keskkaitsja Martin Skrteli teeneid, sest kui esimene teenis viimases kohtumises Manchester Unitedi vastu otse punase kaardi, siis viimasele määrati David De Gea jalale astumise eest mängukeeld pärast kohtumise lõppu.

Arsenali jaoks peaksid valikus olema kõik põhimehed, kuigi näiteks Alex-Oxlade Chamberlain, Danny Welbeck ja Jack Wilshere ei pruugi olla piisavalt heas vormis, et platsile joosta. Kohtumine algab Londonis Eesti aja järgi kell 14.45.