Floyd MayweatherFoto: ROBYN BECK
Spordivaria
6. aprill 2015, 15:39

SELLINE SEE ELU ON: viimane poksija, kes Floyd Mayweatherist jagu on saanud, peab saama hakkama 500 euroga kuus (2)

Elu keerdkäigud on ikka kummalised: kui USA poksiäss Floyd Mayweather kasseerib oma matšide eest sisse sadu miljoneid dollareid ning sõna otses mõttes supleb rahas, siis mees, kes ameeriklasest viimati jagu sai, peab hakkama saama 500 euroga kuus.

Oma profikarjääri jooksul kõik 49 matši võitnud Mayweather osales veel amatöörina ka Atlanta olümpiamängudel sulgkaalus, kus pidi poolfinaalis tunnistama bulgaarlase Serafim Todorovi paremust - ning just Todorov ongi mees, kes võib kiidelda sellega, et on viimane, kes poksiringis Mayweatherist jagu saanud.

Nüüd elab Atlanta olümpiahõbe Todorov tagasitõmbunult kodumaal Pazardžiki linnas ning peab läbi ajama riigipoolse toetusega, mis on 500 eurot kuus.

"Sellest rahast ei piisa, kogu mu perekond on tööta," kurtis Todorov The Sunile. "See on väike linn ja töökohti on väga vähe."

"Saan küll 500 eurot kuus, kuid vaja on maksta ka pangalaenu ja kommunaalmakse. Kodulinnas Pešteras oli mul küll suurem maja, kuid pidin selle rahapuudusel maha müüma."

Floyd Mayweather kohtub 2. mail "Sajandi matšis" Filipiinide poksiässa Manny Pacquiaoga ning pistab selle võitluse eest taskusse vähemalt 140 miljonit eurot.

Meenuta, kuidas Serafim Todorov Atlanta olümpiamängude poolfinaalis Floyd Mayweatherist jagu sai: