Robert Rooba.Foto: LAURA OKS
Jäähoki
6. aprill 2015, 19:04

Hokimees Robert Rooba: olime kohati liiga konkurentsitult parim meeskond!

Koos Siim Liivikuga Espoo Bluesis leiba teeniv Robert Rooba rääkis nende jaoks hiljuti lõppenud Soome meistriliiga hooajast ja sellest, mida toob lähitulevik.

Blues lõpetas põhihooaja viienda kohaga, mis tähendas, et Espoo meeskond pääses otse veerandfinaali, kus jäädi kuivalt 0:4 alla Jyväskyläle. Rooba kirjutas oma Facebooki fännilehel, et hooajaga võib nii meeskondlikus kui isiklikus pildis rahule jääda. 

"Meeskondlikult olime oma suhteliselt noore koosseisuga väga tugevas konkurentsis - 14 meeskonnast viiendad. Ei tasu unustada liigahooaja teist poolt, kus olime vaieldamatult liiga parim meeskond."

Rooba viskas põhihooajal Bluesi eest viis väravat ja andis kolm tulemuslikku söötu ning kogus kaheksa resultatiivsuspunkti. See tähendab, et võrreldes eelmise aastaga suutis Rooba oma punktisaldo kahekordistada, väravaid viskas ta tänavusel hooajal viis korda rohkem

"Siiski ei pakkunud need tulemused mulle täielikku rahulolu ja näen, et olin/olen enamaks suuteline. Positiivne oli ka see, et mängisin rohkem kui eelmine hooaeg, kuigi olin korduvalt kimpus vigastustega," kirjutas 48 kohtumises jääl käinud Rooba, kes andis oma hooajale hindeks pika miinusega nelja.

"Nüüd on juba väike puhkus selja taga ning olen valmis uueks väljakutseks. Homme (täna - toim.) hakkab Eesti koondisega valmistumine eelseisvaks maailmameistrivõistlusteks Hollandis. Olen väga õnnelik, et saan oma hooaega veel "pikemaks venitada" ning Eesti koondisele abiks olla. See on mulle alati suur au."