Diego CostaFoto: Kirsty Wigglesworth
Jalgpall
10. aprill 2015, 18:24

Chelsea esiründaja jääb võtmemängudest eemale

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas liidrikohta hoidev Londoni Chelsea ei saa järgmises neljas kohtumises arvestada oma väravamasina Diego Costa teenetega ning nii jääb Hispaania brasiillasel osalemata ka kohtumistes Manchester Unitedi ja Londoni Arsenaliga.

17 tabamusega Premier League'i väravaküttide edetabelit juhtiv Costa on kimpus tagareie vigastusega. Chelsea viimases liigamängus Stoke Cityga vahetati mees küll teise poolaja alguses platsile, kuid sai seal viibida napilt kaksteist minutit ning pidi siis ära lonkama.

Chelseal on Premier League'i liidrina koos 70 punkti, mängu enam pidanud Arsenal on 63 punktiga teine. Seega võib arvata, et just 26. aprillil Kahurimeeste kodustaadionil toimuv kohtumine saab tänavuse meistritiitli osas otsustavaks. Lisaks Arsenali-mängule jääb Costa eemale ka kohtumistest Queens Park Rangersi (12.04), Manchester Unitedi (18.04) ja Leicesteriga (29.04). Hooaja viimases neljas mängus (Crystal Palace'i, Liverpooli, West Bromi ja Sunderlandiga) peaks ta aga praeguse seisuga taas platsil olema.