Aivar Kuusmaa hoolealustele näpunäiteid jagamasFoto: LAURA OKS
Korvpall
10. aprill 2015, 21:45

Aivar Kuusmaa pärast kaotust Valgale: play-offi närv oli sees (1)

Korvpalli meistriliiga veerandfinaalseeria avamängus pidi Rapla Tyco tunnistama kodusaalis Valga Maks&Mooritsa 80:77 paremust.

"Õnnitlused Valgale, nad mängisid täna eriti algul targalt, ei teinud üleliigseid asju. See, mida meie tegime kui vahe sisse tuli.. Play-offi närv oli sees," sõnas Rapla peatreener Aivar Kuusmaa kohtumise järel Delfi TV eetris.

"Selge see, et paranemisvõimalusi meil on. Teisel poolajal olime juba palju agressiivsemad, esimesel olime kuidagi ümmargused. Ei saa nõustuda mängijatega, kes saavad halbadel hetkedel topeltvigu ja tehnilisi, seda võib erinevat tõlgendada, kuid targad mängijad nii ei tee," lisas Kuusmaa.

"Me ei arvanud, et see nii lihtsasti tuleb. Teadsime, et Rapla tuleb teisel poolajal agressiivselt peale. Oleme hetkel väga heas seisus. Suutsime täna nende tagasituleku ära hoida ja super on võita esimene veerandfinaal. Teadsime, et see seeria algab nullist ja valmistusime korralikult,“ kommenteeris omalt poolt Valga mängija Kristjan Evart.  

Valga meeskonna poolelt tõid Reinis Strupovics 19, Jurijs Aleksejevs 17, Edgars Krumins 14 ning Kristjan Evart 13 punkti. Aleksejevs korjas lauast lisaks 10 palli tehes kaksikduubli. Rapla resultatiivsemad olid Ernestas Ezerskis 19, Domagoj Bubalo 18, Rait-Riivo Laane 17 ning Rait Keerles 10 punktiga.