Gert KullamäeFoto: ALDO LUUD
Korvpall
10. aprill 2015, 21:54

Gert Kullamäe rutiinsest võidust: lähtusime täna rohkem rünnakust

Tartu Ülikool/Rock alustas koduse korpalliliiga veerandfinaalseeriat TLÜ/Kalevi vastu kindla 90:63 võiduga.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli täna võimalus on rünnak paremini jooksma saada. "Et meil on viimastes mängudes olnud korvide saamisega probleeme, siis lähtusime täna rohkem rünnakust – et saaks selle siin hooaja lõpufaasis paremini jooksma. See ka õnnestus: saime palju ründelauda, jagasime korvisööte ja hoidsime pallikaotused madalal. Lähinädalate ülesanne on meeskonda füüsiliselt vähe turgutada, vigased terveks ravida ja rünnak jooksma saada,“ võttis Kullamäe mängu kokku.

Janar Talts tõi üleplatsimehena 18 punkti ja võttis seitse lauapalli. Tanel Soku arvele kogunes 16 punkti, kuus korvisöötu ja seitse lauapalli. Valmo Kriisa viskas 12 ning Kristen Meister 11 punkti. TÜ/Rockil ei teinud mängus kaasa vigastustest taastuvad Timo Eichfuss, Marek Doronin ja Gert Dorbek.

TLÜ/Kalevi edukaim oli tsenter Maduabum Chukwudiebere 13 punkti ja viie lauapalliga. Reimo Tamm lisas 12 punkti ja kolm korvisöötu. Samuti 12 punkti peale jäi Evgeny Belousov. Robertas Grabauskas tõi 10 punkti ja seitse lauapalli.

Kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria teine mäng peetakse 14. aprillil Tallinnas Kalevi spordihoones. Taas Tartusse tuleb seeria 16. aprillil.