Sebastian Vettel.Foto: Andy Wong
Vormel 1
11. aprill 2015, 11:22

Lewis Hamilton: Ferrari võib meid veel kollitama tulla

F1-sarja hooaja Hiinas Shanghais sõidetava kolmanda etapi kvalifikatsiooni võitnud valitsev maailmameister Lewis Hamilton rääkis, et Mercedese meeskond on eelmisest etapist palju õppinud.

Malaisias võitis kohati üllatuslikult Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel, kes edestas Sepangi ringrajal just Hamiltoni. Viimane võis tänase kvalifikatsiooniga, kus Vettel seljatati, rahule jääda. "Arvan, et Hiina on minu jaoks jätkuvalt õnnelik ringrada, aga auto on samuti suurepärane. Kõik pole veel läbi, sest Nico [Rosberg] on lähedal ja Ferraride võistluskiirus on samuti hea," ei välistanud Hamilton, et Vettel Mercedeseid taas kollitama võib tulla.

Nico Rosberg oli kvalifikatsiooniga selgelt rahulolematu: "Usun, et esimene koht oli minu jaoks püütav, sest vahe oli lõpuks vaid 0,042 sekundit."

Kuigi Sebastian Vettel jäi Hamiltonist maha vaat et sekundiga, oli sakslane tänasega rahul. "Meil oli viimases kvalifikatsioonivoorus teine strateegia, kui käisime rajal ainult korra. Samas ei osanud me oodata, et nad (Mercedesed - toim.) nii kiired on."