Scott Machado (valges) vedas täna Kalevi mänguvankrit. Brasiillane sai kirja 22 punkti, 8 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu.Foto: LAURA OKS
Korvpall
12. aprill 2015, 22:20

VIDEO: BC Kalev/Cramo on play-offi jõudmise jätnud suuresti konkurentide teha

Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo kaotas täna Ühisliigas 66:85 Saraatovi Avtodorile. Kuigi viimase kümne minutini mängis Kalev Avtodoriga üsnagi võrdselt, siis kohtumise lõpus ei suutnud Alar Varraku juhendatavad Venemaa klubile vastu saada, kes jõuga teenitud võidu võttis.

Kalevil on endiselt alles head võimalused jõuda play-offi, kuigi Riia VEFi võit Loimaa Bisonsi üle tõi lätlased sammukese lähemale. Kalevil on koos 13 võitu, VEFil 11 ja Astanal 10. Riia suurklubil ja Astanal on pidamata kolm mängu, Kalevil üks. Kui VEF suudab kõik järelejäänud mängud võita, pääsevad play-offi nemad, kui Astana, siis Kasahstani pealinlased. 

Võrdse võitude-kaotuste suhte korral VEFiga on Ühisliiga paremuselt kaheksas klubi Kalev. Kui Astana kogub Eesti valitseva meistriga sama palju võite ja kaotuseid, siis mängivad play-offi esimeses ringis Moskva CSKAga nemad, sest Astana on võitnud mõlemad omavahelised mängud.