Vladimir Rodionov.Foto: ajansbasketbol.com
Korvpall
12. aprill 2015, 22:43

Saraatovi Avtodori presidendist peatreener: "Niisugusel tasemel meeskond nagu Kalev peaks maa-ala kaitsega paremini hakkama saama."

Täna Ühisliigas 85:66 BC Kalev/Cramot võitnud Saraatovi Avtodori peatreener, kes on ka klubi president, Vladimir Rodionov rääkis, et Kalev oleks pidanud Avtodori kaitsega paremini hakkama saama.

„Niisugusel tasemel meeskond nagu Kalev peaks maa-ala kaitsega paremini hakkama saama. Kuni neil veel jõudu oli, leidsid vastased viskevõimalusi, kusjuures enamikul juhtudest pidid väga kaugelt viskama. Kui aga tekkis väsimus, ei suutnud nad meie kaitse vastu enam üldse midagi teha," rääkis Ühisliigas 7. kohta hoidva klubi juhendaja Ühisliiga kodulehele.

Kalevi peatreener Alar Varrak tunnistas, et Avtodor oli neist täna lihtsalt parem. "Neid aitas kaitse. Me ei visanud oma viskeid ära ja kaotasime. Kui meeskond mängib kaitses nii nagu Avtodor täna, tuleb võidu saavutamiseks tabada kolmeseid. Võõrustajad, vastupidi, aga tabasid kaugelt väga hea protsendiga. See oli meie kaotuse üks peamisi põhjuseid.“