Spordiblogi

Ville Arike | Korvpallikoondise väljavaadetest EMil (9)

LISA KOMMENTAAR

jes14. aprill 2015, 02:26
Autor unustab Kitsingu ja Keeduse, kes on samuti saanud rahvusvahelist kogemust ning pole esinenud halvemini kui Hallik või M. Dorbek. Samuti on ta unustanud viskajatest G. Dorbeki, kes heal päeval on vähemalt sama valusa käega kui Arbet või Veideman. Samuti on tema eeliseks võrreldes Arbetiga teravamad läbiminekud. Arbetil ju sisuliselt puudub läbimurdmise oskus.
Y14. aprill 2015, 09:53
tubli jes, oled asjast huvitunud nooruk. Vaevalt, et peatreener kedagi sinu poolt mainitutest unustanud on. G. Dorbekut ta ka mainis oma jutus. Kõik sinu lemmikud kahjuks tiimi pääseda ei saa, sest kohti 14. Meil on valikuid lihtsam teha kui lätlastel, leedukatel. Loodan, et treener suudab meeskonnale anda lisaväärtuse, mis tõstab koondise taseme kõrgemale, kui seda on meie mängijate tase eraldi võetuna. Üldiselt on Sokk seda osanud teha.
jes14. aprill 2015, 02:23
Meil pole kahte kõige vajalikumat positsiooni. Playmaker ning Tsenter. On hunnik ääri, suuri ja väikeseid. Palju kaitsemängijaid ning ründavaid tagamehi. Väike lootus on, et väiksem Sokk areneb Venemaal ning on sügiseks teisel tasemel ning suudab mängu käima panna. Machadot oleks vaja :)
Korvi all läheb pagana raskeks. Toome ja jääb pehmeks ning aeglaseks. Hallikust ei ole mõtet isegi rääkida. Kangur, Vene ja Talts on siiski ääred, kes olude sunnil pannakse korvi alla mängima kuid kes eelistaksid tagant kolme panna mitte korvi all mürada. Elegari oleks vaja :)
Heinar13. aprill 2015, 17:56
Kui meeskonnas on maailma 2 kõige aeglasemat mängujuhti ja kes suudavad sööta ainult 3 joone taga ei saada Lätist ühtegi võitu.
Mr . Basketball13. aprill 2015, 13:45
Korvpall on ümmargune , korraliku(loe: ennast ületava) viskeprotsendiga saame vastu ka Leedule, lisaks ülejäänutele. Tasapidi tundub ,et EMil sõltub käekäik eelkõige 2st mehest , Arbet ja Veideman. Kui nendel on käsi soe, võime jõuda kokkuvõttes korraliku resultaadini. Kangur/Vene/Talts/Timmu usun et mängivad anyway koha välja. Üks asi mis meie eelis võib veel olla ,on maruühtlane koosseis. Fingers Crossed
tim13. aprill 2015, 12:48
Kõik meeskonnad on mängitavad, aga kui Leedu välja jätta, siis ülejäänud Riia-seltskonna meeskonnad on VÕIDETAVAD....Natuke rohkem usku ja optimismi paluks ;)
Mr.Väljavaade13. aprill 2015, 11:53
R.Tauber14. aprill 2015, 08:24
Järelikult pole sind olemas.
käi jala13. aprill 2015, 10:26
kas play-offi esimest ringi saab ikka medalimängudeks pidada?