Russell WestbrookFoto: AJ MAST
Korvpall
13. aprill 2015, 10:49

Russell Westbrooki vastuoluline õhtu: punktirekord, mängukeeld ja tüli fänniga

Oklahoma City Thunderi staarmängija Russell Westbrookil tegi läinud ööl isikliku punktirekordi, visates Indiana Pacersi vastu 54 punkti, kuid ometi sellest võiduks ei piisanud. Tagatipuks teenis mees hooaja 16. tehnilise vea, mis jätab ta kõrvale Thunderi järgmisest mängust Portland Trail Blazersi vastu - tegemist on Läänekonverentsi viimase play-off koha nimel võitleva Thunderi jaoks üliolulise kohtumisega, mis tuleks igal juhul võita.

Westbrook oli lähedal ka järjekordsele kolmkduublile, lisades 54 punktile 9 lauapalli ja 8 resultatiivset söötu. Ometi jäi tema ponnistustest väheseks ning Thunder pidi tunnistama Pacersi 116:104 paremust.

Westbrooki isiklik punktirekord:

 

Pärast tehnilise vea saamist - muuseas Thunderi peatreener Scott Brooks on kindel, et liiga selle tühistab - maandus Westbrook varumeestepingil ja jäi elu üle järele mõtlema. Seda ei saanud ta aga kuigi kaua teha, sest korraga hüüdis üks varumeestepingi taga istunud Pacersi fännidest staarile: "Hei Westbrook! Varumeestepink ja üheksas koht ongi just see, mis sulle kuulub!"

Westbrook pööras jultunud fänni poole tulise pilgu, kuid ei hakanud tüübile ise noomitust tegema. Ta teavitas juhtunust saali turvateenistust ning need võtsidki mehe pihtide vahele, andes talle karmi korralduse maha jahtuda.

Thunderil on jäänud põhihooajal pidada veel kaks kohtumist, lisaks Portlandile madistatakse ka Minnesota Timberwlolves'iga. Hetkel on nii nendel kui ka New Orlens Pelicansil koos 43 võitu, kui play-offi pääseks praeguse seisuga Pelicans.

Ülejäänud tulemused:

Milwaukee – Brooklyn 96:73
Boston – Cleveland 117:78
Detroit – Charlotte 116:77
Denver – Sacramento 122:111
Washington – Atlanta 108:99
Houston – New Orleans 121:114
San Antonio – Phoenix 107:91
Los Angeles Lakers – Dallas 106:120

Tabeliseisud: