Oliver VennoFoto: TAIRO LUTTER
Võrkpall
13. aprill 2015, 15:18

Venno ja Juhkami olid ka teises finaalmängus hoos

Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Oliver Venno koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol jätkas edukalt Austria meistrivõistluste finaalseeriat, kui võõrsil toimunud seeria teises vastasseisus mängiti üle Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob. Kui finaalseeria esimeses mängus tõid eestlaste kahe peale kokku 40 punkti, siis teises kohtumises kogunes eestlaste arvele kokku 32 silma.

Rünnakuid suurepärase 62-protsendiga (29-st 18) realiseerinud Venno panustas koduklubi 3:0 (21, 25, 21)võitu 19 punkti. Samuti rünnakul säranud Juhkami (13 punkti) lõi 19-st üritusest punktiks 11 (58%) ning lisas ühe blokipunkti ja ühe serviässa, vahendas volley.ee.

"Mäng tuli meil hästi välja. Esimeses geimis nad vastupanu ei osutanudki. Teine geim oli tasavägine, kuid otsustavatel hetkedel olime siiski paremad. Kolmandas geimis võtsime ennest kokku ja võitsime taaskord kindlamalt. Suutsime serviga vastaseid suruda rohkem kui kodusaalis ja sellest tulenevalt ka üsna kindel võit," rääkis Venno pärast teist finaalmängu. 

Nelja võiduni peetava finaalseeria kolmas kohtumine toimub kolmapäeval Innsbruckis.