Andrei SidorenkovFoto: TEET MALSROOS
Jalgpall
13. aprill 2015, 22:40

Levadia vastu kaks penaltit löönud Andrei Sidorenkov: See oli võidetud punkt! (1)

Sillamäe Kalevi kapten Andrei Sidorenkov sõnas Õhtulehele, et Levadiaga peetud lahingu ning seisuga 3:3 lõppenud thrilleri lõpplahendus maitseb võiduna.

"Lõppskoor räägib ikkagi sellest, et see oli võidetud punkt. Küll olime ees, siis taga ning pidime kogu aeg lööma. Selles mõttes on tegu ikkagi väärt punktiga," rääkis ta.

Levadia vastu kaks penaltit realiseerinud äärekaitsja on tänavu täpne olnud juba neljal 11 meetri karistuslöögil. Täna Sergei Pareiko selja taha kaks kolli löönud mees sõnas, et koondise esikinnas teda värisema ei pannud. „Seda, kas ta taipas suunda või mitte, tuleb temalt endalt küsida. Mina olen penaltit lüües alati kindel. Olen kindel, et löön selle väravasse!" lisas ta.

Sidorenkov tõdes, et esimest korda Sillamäe muruväljakul peetud kohtumine andis tunda. "Eks kõigile oli see raske. Oli tunda, et 100% korrektne väljak polnud, kuid hea, et lõpuks murule saime. Seda andis oodata," arvas pallur.

Sillamäe on kuuest mängust kogunud 10 punkti ning liigatabelis ollakse neljandad. "Kindlaid kaotajaid ega võitjaid siin tabelis pole. Igaks mänguks peab korralikult valmistuma. Medalipretendendid oleme aga kindlasti," rääkis Sidorenkov.