Lionel MessiFoto: LLUIS GENE
Jalgpall
14. aprill 2015, 14:12

Messi: Penaltitel eksimine tekitab minus tuska

FC Barcelona ja Argentiina jalgpallikoondise staar Messi on sel hooajal eksinud neljal penaltil ning nüüd tunnistas ta Barcelona meeskonna ajakirjas, et see tekitab temas suurt pettumust.

Messi on 11 meetri karistuslöögil eksinud nii Meistrite Liigas Manchester City vastu, Madridi Atleticoga Copa del Reyl kui ka sõpruskohtumises Brasiiliaga. Siiski on Messi jätkuvalt meeskondade penaltilööja nr. 1. 

"See tekitab minus meelehärmi, et eksin nii palju. Ma olen meeskondade poolt selleks määratud, kuid väravavahid juba teavad minu ideid. Tõsi, et hästi löödud penaltit on väga raske peatada, kuid nüüd on seda veelgi raskem ju teha," sõnas Messi.

Messi on 11 meetri karistuslöögil eksinud nii Meistrite Liigas Manchester City vastu, Madridi Atletico vastu Copa del Reyl ning ka sõpruskohtumises Brasiilia vastu.

"Jalgpallis on olnud asju, kus ma olen teinud valesid otsuseid - näiteks kohtumises Manchester City vastu. (Barcelona võitis siiski 2:1 - toim.)Aga mulle meeldib jalgpallis kõik ning oleme õnnesärgis, et kolme päeva pärast on uus mäng - juhtunut ei saa pikalt põdema jääda," tõdes ta.