Sport TV
14. aprill 2015, 23:39

ÕHTULEHE VIDEO | Indrek Koser: kui terve hooaja õpid, kukud lõpuks välja

Jalgpalliklubi Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser ütles pärast kaotust FC Florale, et kuigi meeskond peab õppima, ei saa õpiprotsess kesta terve hooaja, sest nii võidakse ennast avastada madalamast liigast.

Tammeka asus teisipäevast mängu Geir-Kristjan Suurpere väravast 23. minutil juhtima, kuid Flora viigistas Andre Frolovi jalast 28. minutil ning asus juhtima 70. minutil, kui värava lõi Ilmari Tukiainen. Kohtumise lõppseisu vormistas Flora poolelt Rauno Alliku, kes lõi värava 80. mänguminutil.

"Väga raske mäng, olime enamiku mängust Flora surve all ja suutsime kuni 65. minutini vastu pidada, aga siis murdusime ja löödi meile rumal värav ja sealt edasi võtsime palju riske ja löödi kolmas ka," nentis Tammeka loots Indrek Koser. "Ei saa seda kokku võtta nii, et 1:3 kaotus, kuid tegime kaitses ja ründes väga hea mängu. Võib-olla meie poolt mitte kõige parem esitus ja sellest siis ka kaotus. Eriti kaitsefaasis (polnud head – toim), palliga mängisime päris hästi, kuid kaitses need kolm olukorda, sest Floral ütlemata palju olukordi polnud."

Koser rõhutas samas, et hooaja lõpuni ei soovi nad õpipoisi rollis olla ja õpitut tuleb hakata väljakul täide viima.

"Kui terve hooaja õpid, kukud lõpuks välja ja see pole muidugi eesmärk," sõnas Koser. "Loomulikult on see pikem protsess, kuid meil on veel aega õppida ja edasi minna, kuid ei kavatse iga kaotuse puhul öelda, et meil on õpiprotsess, vaid tahame ka tulemust."

Tartu Tammeka on meistriliigas kümne meeskonna konkurentsis kaheksandal kohal (pärast 6. vooru). Flora on teine.