Cristiano Ronaldo tulistab karistuslööki mängus Madridi Atleticoga, aga väravad jäid tolles matšis löömata.Foto: JAVIER SORIANO
Uudised
15. aprill 2015, 11:39

STATISTIKAPOMM | Cristiano Ronaldo teise poolaja põud ja Iker Casillase rekordid

Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali teisipäevastes avamängudes alistas Torino Juventus 1:0 AS Monaco ning Madridi Atletico ja Madridi Real tegid 0:0 viigi. Mängude kohta leiab mitmeid põnevaid statistikaterakesi.

5 mängus sel hooajal on Madridi Realil värav löömata jäänud, 4 neist mängudest toimusid võõrsil Atletico vastu (viies võõrsil Bilbao Athletici vastu).

3 viimast korda, kui Torino Juventus on eurosarjas avamängu 1:0 võitnud, on nad välja langenud. 3 viimast korda, kui Monaco on eurosarjas avamängu 0:1 kaotanud, pole nad edasi pääsenud. Emb-kumb seeria lõpeb.

12 järjestikuses võõrsil peetud eurosarjamängus oli Cristiano Ronaldo enne eilset värava löönud. Rekordiline seeria lõppes.

1 korda oma 113aastase ajaloo jooksul pole Madridi Real 7 mängu järjest Madridi Atleticost jagu saanud. Pikim analoogne õnnetuste-seeria on Realil 9 mängu võiduta Valencia vastu (1942-46).

4 sel hooajal Atletico kodustaadionil Vicente Calderonil peetud mängu jooksul ei löönud Madridi Real ainsatki väravat.

7 järjestikust Meistrite liiga kodumängu ilma endale väravat lüüa laskmata on rekord, mille seniste omanike (Torino Juventus, Londono Arsenal, La Coruna Deportivo) sekka lisandus eile Madridi Atletico.

51 nullimängu Meistrite liigas on pärast eilset Madridi Reali puurivahi Iker Casillase arvel. Sellega jagab ta rekordit hollandlase Edwin van der Sariga.

3 korda, kui Madridi Atletico on eurosarjas varem avamängu kodus 0:0 viiki mänginud, on nad alati edasi pääsenud (1973 Galatasaray, 2010 Lissaboni Sportingu, 2014 Londoni Chelsea vastu).

21 korda 22st on Madridi Real eurosarjas pärast avamängu võõrsil viigistamist kokkuvõttes edasi pääsenud. Ainuke ebaõnnestumine pärineb 1991. aastast, kui jäädi alla Moskva Spartakile.

28. kaardi Meistrite liigas sai eile Reali kaitsja Sergio Ramos. Rohkem kaarte on vaid Paul Scholesi (36), Xabi Alonso (30) ja Gennaro Gattuso (29) arvel.

2000. aasta 5. aprillil lõi Tšiili jalgpallur viimati enne eilset Meistrite liiga veerandfinaalis värava. Toona tabas Marcelo Salas (Rooma Lazio) mängus Valencia, eile Arturo Vidal Monaco vastu.

82,4% on Juventuse edukus Meistrite liigas teenitud penaltite väravaks löömisel. 17-st penaltist on tabatud 14 (6x Alessando del Piero, 5x Arturo Vidal, 2x Nicola Amoruso, 1x Filippo Inzaghi).

52 mängu Meistrite liiga play-off'is on pärast eilset mänginud Iker Casillas, Cristiano Ronaldo ja Frank Lampard.

185 Meistrite liiga mängu oli Atletico eilse alg11 arvel enne avavilet. Reali vastav näitaja: 631.

0 väravat on Cristiano Ronaldo tänavuses Meistrite liigas löönud mängu teisel poolajal. Esimesel poolajaga on Ronaldo suhted paremad: seal on ta löönud 8 väravat.