544350545 Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior (L) celebrates with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi after scoring during the UEFA Champions league quarter-final first leg football match PSG vs FC Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 15, 2015. AFP PHOTO / FRANCK FIFEFoto: FRANCK FIFE
Jalgpall
15. aprill 2015, 23:49

GALERII: Barcelona lustis Pariisis, Porto lõhkas Müncheni Bayerni vastu üllatuspommi!

Jalgpalli Meistrite liiga tänastes veerandfinaalides olid vastamisi Pariisi Saint-Germain ja FC Barcelona ning FC Porto ja Müncheni Bayern. Esimeses paaris võitsid külalised kindlalt 3:1, kaks väravat sai kirja Luis Suarez. Teises paaris sepistas korraliku üllatuse Porto, kes Pep Guardiola hoolealuseid lausa 3:1 võitis! Tänaste veerandfinaalide korduskohtumised mängitakse järgmisel teisipäeval.
23:43

Meie poolt tänaseks kõik, tänan jälgimast!

23:37

Lõpuvile kõlab ka Pariisis, kus kohalik PSG Barcelonale 1:3 alla jääb. Viimased olid täna vägagi efektiivsed ning suutsid oma head võimalused ka väravateks ära realiseerida. PSGl on vaat et võimatu ülesanne!

23:36

Ja Portos on mäng lõppenud, mis tähendab, et koduvõistkond võtab Müncheni Bayerni üle äärmiselt magusa 3:1 võidu! Tulemus, mida ootasid vähesed ja mis on tõeline üllatuspomm.

23:34

Lionel Messi üritab otse karistuslöögist, kuid Sirigu tõrjub probleemideta. Tundub, et paljude arvates maailma parim jalgpallur jääb täna väravast ilma.

23:33

Mis võimalus! PSG pääseb vasturünnakule, kus Cavani saab umbes penaltipunktilt peale lüüa, kuid sellele jääb ette Jeremy Mathieu. Karta oli, et pall oleks muidu sisse läinud ja PSGl oleks siin paaris isegi võimalus võinud olla.

23:28

Kohtumisi on mängida vähem kui kümme minutit.

23:28

Ja Mathieu omavärav:

23:27

Luis Suarezi tänane teine värav:

23:27

"Mida nad teevad?" näikse olevat Bayerni peatreeneri Pep Guardiola ainus mõte.  

23:26

PSG LÖÖB ÜHE TAGASI! Mängu vahetusest sekkunud Jeremy Mathieu saab kirja omavärava, kui paneb jala vahele Gregory van der Wiel'i kauglöögile. Kas pariislased suudavad tagasi tulla?

23:24

Luis Suarez lööb FC Barcelona 401 värava Meistrite liigas, kui palli taas läbi David Luizi jalge vahelt mängib. Imeline sooritus Suarezi poolelt ja tundub, et selles paaris on intriig juba esimese matšiga kadunud.

23:22

OI, KUI KINDEL!

23:20
23:19

Bayernil on veidi üle 15 minuti aega, et seisu veidigi päästa. Telepildi vahendusel näidatavad Pep Guardiola näod väljendavad aga imestust. Teades, et sakslaste laatsaret on üpris pikk, pole ka kordusmänguks sealt erilist kaardiväge välja tuua. Kui just imerohtusid mõne päevaga ei leiutata.

23:17

Oma väravat otsib ka Lionel Messi, kes proovib 16 meetri pealt palli Sirigu selja taha saata. Kui Neymar ja Suarez löövad, siis tahab tema ka! See sooritus läks aga küll kosmose poole.

23:16

PSG on täna küll paaril korral ohustanud, kuid Ter Stegen on alati valmis olnud. Samas, neid võimalusi pole pariislastel just teab mis palju olnud.

23:14

Ja Luis Suarezi 2:0 värav PSG vastu:

23:13

FC Porto kesktormaja Jackson Martinezi värav, mis tema koduklubi 3:1 juhtima viis.

23:12

Luis Suarez poeb Barcelona kaitsjatest läbi, tehes David Luizile ka vana hea "atškoo". Sirigu saab löögile küll käe vahele, kuid mitte piisavalt tugevasti. 2:0!

23:11

JA PSG ON HÄDAS!

Loe rohkem