Ricardo Quaresma.Foto: MIGUEL VIDAL
Uudised
16. aprill 2015, 00:36

Suurele Müncheni Bayernile säru teinud Porto kohtumise täht: "See on õhtu, mida meenutada."

Eile Meistrite liiga veerandfinaali avamängus 3:1 Müncheni Bayernit võitnud Porto paremäär Ricardo Quaresma rääkis, et see tulemus ja õhtu jäävad talle meelde.

Porto alustas kodus Saksamaa gigandi vastu suurepäraselt, kui juba esimese kümne minutiga 2:0 juhtima mindi. Muuseas, mõlemad võõrustajate väravad sai enda nimele just Quaresma, kes realiseeris esmalt 4. minutil penalti, kuus minutit hiljem lõpetas ta külmavereliselt üks-ühele olukorra väravavaht Manuel Neueriga.

"Minu esitusest tähtsam oli meie võit. Teadsime, et mängime suurepärase meeskonnaga, millel on suurepärased mängijad. Just seetõttu peamegi õnnelikud olema," oli 31-aastane portugallane asjade käiguga rahul.

Julen Lopetegui, Porto peatreener, sõnas mängujärgselt, et Bayerniga on alati raske kohtuda. "Tegime mängule imelise alguse. Olime täna suurepärased ja soovin meeskonda õnnitleda."

Bayerni ja Saksamaa koondise põhimängija Thomas Mülleri sõnul on tulemus alati seotud esitusega. Seetõttu pole ime, et Guardiola hoolealuste kohutav algus neile võidu maksma läks. "Porto kolmas värav oli meile tagasilöögiks, kuid vigu tuleb ikka ette. Nüüd peame kodus 2:0 võitma, et edasi minna," oli Müller lakooniline.

Porto-Bayern paari veerandfinaali korduskohtumine toimub järgmisel teisipäeval Saksamaal Allianz Arenal.