Vladimir Voskoboinikov (keskel) pärast SIllamäel saadud traumat.Foto: TEET MALSROOS
Jalgpall
16. aprill 2015, 14:27

Võika põlvevigastuse saanud Vladimir Voskoboinikov: "Kõige hullem, mis juhtuda oleks võinud, ei osutunud tõeks." (6)

4. aprillil liigamängus Sillamäe Kalevi vastu raskelt põlve vigastanud Nõmme Kalju ründaja Vladimir Voskoboinikov rääkis Õhtulehele, et hetkel pole kindel, kui kaua ta palliplatsilt eemale peab jääma.

Voskoboinikov põrkas Sillamäel esimesel poolajal kokku Kalevi keskkaitsjaga ning jäi valust grimassitades väljakule pikali. Eelmise hooaja laenul Hiina Esiliigas veetnud kesktormaja üritas hiljem mängu jätkata, kuid varises peagi kunstmurule tagasi.

Nädal aega tagasi rääkis Kalju peatreener Sergei Terehhov, et Voskoboinikov käis magnetresonantstomograafial (paremini tuntud kui MRT) ning ründaja on eemal vähemalt 2-3 kuud.

Voskoboinikov kinnitas Terehhovi ütlust ning lisas: "Kõige hullem, mis juhtuda oleks võinud - ristatisidemete purunemine - ei osutunud tõeks. See on positiivne uudis," leidis 32-aastane kesktormaja vähemalt mingitki lohutust.

Kas praeguseks on selge, kui pika vigastuspausi ründaja pidama peab? "Pildid ja uuringud on tehtud ning ühe arsti arvamus selge. Saatsime pildid ka Saksamaale, kust saan täna vastuse."

Voskoboinikovi sõnul saab ta ka kolmanda arsti arvamuse, sest läheb põlve näitama Eesti koondise arstile Kaspar Rõivassepale. "Võrdlen neid [hinnanguid] ja siis võin kindlamalt öelda," selgitas pealinlane, et 100% kindel pole veel midagi.