Kaido KaabermaVideo: Merili Luuk
Sport TV
18. aprill 2015, 17:40

ÕHTULEHE VIDEO | Epeenaiskonna peatreener Kaaberma: Iga võistlus on kui tilk ämbrisse

Eesti epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma sõnas pärast Eesti meistrivõistlusi, et EM-koondis selgub vahetult pärast Johannesburgi MK-etappi mai alguses. 

Hetkel pürgib EM-koondisesse viis naist (Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Katrina Lehis, Kristina Kuusk, Irina Embrich), kellest vaid Lehis jäi täna medalita. Kaaberma sõnul pole aga vaid Eesti meistrivõistluste tulemused määravad. 

"Kõik võistlused natukene mõjutavad otsust. Iga võistlus on kui tilk ämbrisse, mida rohkem tilku tuleb, seda rohkem ämber täis saab. Kõik võistlused loevad. 100% ühte koondist ühe võistluse järel teha ei saa. Enne EMi saab koondis uuesti üles loetud ning vaadatud, kuidas on punktid ning kes on olnud stabiilsem, kes mitte," selgitas ta.

Juba homme sõidab naiskond treenima Poola, kus valmistutakse eelkõige esimeseks olümpia MK-etapiks Johannesburgis. Laagris on koos nimekas seltskond. "Poolakad, venelased, rumeenlased, meie ja veel võib-olla keegi. Tuleb tugev treeningnädal ning siis on nädal aega kergem koormus ning sõidame Johannesburgi," selgitas Kaaberma.