Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
18. aprill 2015, 20:36

Sergei Terehhov: võidu tõid distsipliin, tahe, võitlus väljakul ja ühtne meeskond

Kui Õhtuleht palus Nõmme Kalju peatreeneril Sergei Terehhovil pärast 2:0 võitu Tallinna Levadia üle sõnastada peamised võidu elemendid, kostis täna 40. sünnipäeva tähistav treener: "Distsipliin, tahe, võitlus väljakul ja ühtne meeskond."

Kuigi Kalju haaras nobedasti initsiatiivi, ei näinud paikapandud plaan ette Levadia kiiret murdmist. "Kaks viimast hooaega meistritiitli saanud meeskonda kohe kiiresti murda on natuke liiga suur lootus. Aga kindlasti läksime vaatama, mida Levadia teeb. Valmistusime Ingemar Teeveriga hakkama saamiseks ja Dmitri Kruglovi tsenderdusteks.

Esimesel poolajal saimegi nendega hakkama. Teisel poolajal läks 10-15 minutit aega, sest Levadia tuli suuremate jõududega ülespoole, aga Tarmo Neemelo sissetulekuga saime asjad uuesti kontrolli alla ning tuli pingetest vabastanud teine värav. Seejärel oli mäng meie kontrolli all," rääkis Terehhov

Võrreldes tänast ja nädala eest Flora üle võetud 2:0 võitu, jäi Terehhov raskemini tulnu nimetamisega jänni. "Mõlemad väga tugevad vastased ja ohtlikud meeskonnad. Ei oskagi võrrelda. Eks nende omavahelised näitavad, kumb oli parem tulemust. Meile olid need mõlemad igatahes väga rasked mängud."

Kas Terehhov julges enne hooaja algust loota, et seitsme vooru järel on tema meeskonnal täisedu? "Lootus sureb viimasena. Jalgpallis minnakse igale mängule võidulootusega. Kõige lähemal olime punktikaotusele teisipäevases mängus Pärnuga."

Esimeses ringis on Kaljul mängida veel Infoneti ja Sillamäega. Mõlemaga kohtutakse kodusel Hiiu kunstmurul. „Praegu said poisid kaks vaba päeva. Teisipäeval hakkame valmistuma matšiks Infonetiga, kes on leidnud võidusoone ja võitnud kolm mängu järjest. Nende vastu midagi kerget oodata ei ole," märkis Terehhov.