Marouane Fellaini Foto: Kirsty Wigglesworth
Jalgpall
20. aprill 2015, 15:15

Man Unitedi staari kaksikvend oleks Mourinho taktikalised plaanid äärepealt uppi löönud (1)

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho avaldas pärast 1:0 võitu Manchester Unitedi üle lõbusa loo, kuidas Unitedi keskväljamehe Marouane Fellaini kaksikvend oleks äärepealt kõik tema mänguks välja töötatud taktikalised plaanid uppi löönud.

Nimelt nägi Mourinho plaan ette, et Fellaini kui tema arvates Unitedi kõige olulisem lüli tuleb mängust nii palju kui võimalik välja lülitada. Vastav ülesanne usaldati esmajärjekorras noorele Kurt Zoumale, kuid mõistagi pidid teisedki Chelsea mängijad Belgia kahupeal silma peal hoidma.

Ent mängupäeva hommikul teatas Chelsea klubi hotelli uksehoidja Mourinhole, et Fellaini ei mängigi!

"Tulin hommikul alla, kui uksehoidja ütles: "Fellaini ei mängi!" Mis mõttes ei mängi?! Uksehoidja rääkis, et äsja oli siin käinud üks tüüp. "Küsisin talt, mida ta tahab ja tema vastas: "Olen Fellaini ja tulin siia, et saada oma sõbralt Eden Hazardilt mängupileteid," selgitas uksehoidja."

"See ei tundunud mulle siiski õige asjana," jätkas Mourinho. "Õnneks on mul telefonis Google ja sisestasin sinna Fellaini vend. Tüüp on tõesti sarnane. Läksin siis piltidega uksehoidja juurde ja küsisin: "See või see?" Ta vaatas ja ütles: "See!""

"Ütlesin siis talle: mine p***e, see on ta vend!" lõpetas Mourinho omapärase loo.

On sarnased küll: Masour ja Marouane Fellaini