Ühisliiga play-off koht kipub vägisi Kalev/Cramol peost libisemaFoto: STANISLAV MOSHKOV
Korvpall
20. aprill 2015, 16:23

Halvad sõnumid Kalev/Cramole: Zeniit kasutab Astana vastu varumehi (1)

St Peterburgi Zeniidi peatreener Vassili Karasjov teatas klubi koduleheküljele antud usutluses, et kuna Ühisliiga põhihooaja viimased mängud klubi jaoks midagi ei otsusta, kasutab ta neis matšides peaasjalikult varumehi. See rõõmustab kindlasti BC Astanad, kes heitleb BC Kalev/Cramoga viimase play-off koha pärast ning kohtub viimases mängus just Zeniidiga.

Tõsi, ka Zeniidi varumehed olid piisavalt head, et jagu saada viimasel kohal paiknevast Samaara meeskonnast, kuid eeldatavalt peaks Astana olema märksa tugevamast puust vastane. Karasjovist võib aga ka aru saada: kuna Zeniit ei saa enam neljandalt kohalt tõusta ega langeda, polegi tal põhjust põhimehi pooleks ajada.

"Võite silmas pidades need mängud meie jaoks enam mingit tähtsust ei oma, meie eesmärgid on hoopis teised. Mänguaega saavad ennekõike need, kes vigastuste tõttu või mõnel muul põhjusel pole end kõige kindlamalt tundunud, põhimehed pääsevad platsile ehk 10-12 minutiks, et neil mängurütm ära ei kaoks," selgitas Karasjov olukorda.

Kui Astana peaks Zeniidist jagu saama, on asi selge: play-offi pääseb Kasahtsani klubi, Kalev/Cramole jäävad aga tühjad pihud.