Carlo Ancelotti.Foto: Paul White
Uudised
23. aprill 2015, 00:29

Carlo Ancelotti Reali hilisest, kuid teenitud võidust: "See oligi meie idee."

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti rääkis pärast linnarivaal Atletico 1:0 alistamist Meistrite liiga veerandfinaalis, et Reali plaan oligi kohtumine viimastel minutitel võita.

Paari avamäng lõppes väravateta viigiga, kuid korduskohtumises suutis Real matši pea algusest lõpuni kontrollida. Õigupoolest polnud Diego Simeone juhendatavatel ühtegi väga head väravavõimalust. "Mängisime hea kohtumise, suutsime palli hoida ja ei lasknud neid vasturünnakutele. Leidsime võtme küll viimasel minutil, kuid see oligi meie idee."

Kohtumise ainsa värava sai enda nimele Manchester Unitedist laenul olev Mehhiko koondislane Javier Hernandez, kel oli enne 88. minutil löödud väravat mitu head võimalust. Küll eksis Hernandez ise, küll tegi head tööd Atletico väravas seisnud Jan Oblak. "Ta oli fantastiline ja vääris väravat. Hernandez pole sel hooajal küll palju mänginud, kuid kui teda vajasin, siis oli ta valmis. Ta on tõeline professionaal." kiitis Ancelotti kesktormajat. 

Päevakangelane ise oli mängujärgselt tagasihoidlik ning sõnas, et kuigi tema lõi värava, kuulub võit siiski meeskonnale. "Atletico oli suurepärane vastane. Et taas Euroopa tšempioniteks tõusta, pidime neid võitma."