Päevakangelane Georgios Printezis.Foto: ARIS MESSINIS
Korvpall
24. aprill 2015, 11:00

VIDEO: Olympiacos jõudis Euroliiga poolfinaali just selle viimase sekundi kolmesega, mis rahva täiesti pöördesse ajas

Eile peeti korvpalli Euroliigas viimased veerandfinaalid, nelja parema sekka jõudsid Moskva CSKA ja Istanbuli Fenerbahce Ülkeri kõrvale Piraeuse Olympiacos ja Madridi Real.

Olympiacos juhtis kolme võiduni mängitud seeriat FC Barcelona vastu 2:1 ning tundus, et paari neljas kohtumine läheb lisaajale. Viimastel sekunditel, kui seis oli 68:68, leidsid kreeklased aga kolmepunktijoone taga täiesti vabana seisnud Georgios Printezise, kes kaugviske tabas ja rahva täiesti pöördesse ajas.

Päevakangelane Printezis tõi Kreeka suurklubile 14 silma, Olympiacose edukaim korvikütt oli 17 punktiga nende suurim staar Vassilis Spanoulis. Barcelona resultatiivseim oli keskmängija Ante Tomic, kes viskas 13 punkti.

Teises eilses veerandfinaalis võitis Madridi Real võõrsil Istanbuli Anadolu Efest 76:63 ning võitis seeria samuti 3:1. Rudy Fernandez tõi võitjatele 17 punkti, serblasest korvialune jõud Nenad Krstic oli 16 silmaga Anadolu Efesi parim.

Euroliiga Final Four toimub see aasta Hispaania pealinnas Madridis 15.-17. maini. Poolfinaalides kohtuvad Olympiacos ja nende viharivaal Ateena Panathinaikose alistanud CSKA ning Real ja Ülker.

Printezise viimaste sekundite vise: