Dina Ellermann ja Royal PokemonFoto: Külli Tedre
Spordivaria
25. aprill 2015, 11:40

Koolisõitja Dina Ellermann jõudis Poolas auhinnalistele kohtadele

Sel nädalavahetusel peetakse Poolas Zakrzowis CDI3* tasemega koolisõiduvõistlust, kus osaleb kahe hobusega ka Dina Ellermann. Võistlus algas Eesti sportlasele edukalt.
Eile tuli Ellermannil sõita kaks skeemi. Programmis FEI Prix Saint Georges saavutati koos Royal Pokemoniga teine koht, tulemusega 68,289%. Neist napilt parem oli Poola võistleja Żaneta Skowronska hobusel Love Me tulemusega 68,772%.

FEI Grand Prix programmis, kus osales kokku 21 võistluspaari, saavutas Ellermann hobusel Landy's Akvarel kõrge kolmanda koha tulemusega 67,920%. Kaksikvõit siin skeemis tuli soomlastele: Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan võtsid esikoha (69,160%) ning Elisabet Ehrnrooth ja Wizard II teise koha (68,420%).
 
Eilse võistlusega jäi Ellermann kokkuvõttes väga rahule ning sõnas, et kuigi Pokemoniga tulid skeemis sisse mõned vead, tegi hobune siiski hea soorituse. “Akvarel oli väga tubli ja 5* tasemega kohtunikud panid meile hindeks üle 68 ja 70%. Rõõmustav on, et sellise staatusega kohtunik näeb väikese Akvareli potentsiaali skoorida nii kõrgeid punkte,” lisas Ellermann.