Brad Guzan Foto: ADRIAN DENNIS ADRIAN DENNIS
Jalgpall
25. aprill 2015, 21:22

VIDEO | Mida pirukat?! Aston Villa väravavaht kinkis Agüerole karjääri hõlpsaima värava

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 34. mänguvoorus võõrustas valitsev meistermeeskond Manchester City uue peatreeneri Tim Sherwoodi käe all suurepärasesse hoogu sattunud Aston Villat. Tänane mäng algas Villa jaoks aga kohutavalt, kui juba 3. minutil tuli pall puurist välja koukida.

Seejuures võib City värava autoriks pidada sisuliselt Aston Villa väravavahti Brad Guzanit, kes üritas lükata ühele oma kaitsjatest söötu, eksis oma üritusel aga totaalselt ning veeretas palli hoopis City ründaja Sergio Agüero jalale, kes nahkkera mõistagi tänulikult puuri koksas.

 

Omapärase stsenaariumi järgi kulgenud kohtumise võitis lõpuks 3:2 City: Aleksandar Kolarovi karistuslöögist mindi 66. minutil 2:0 juhtima, ent kaks minutit hiljem lõi Tom Cleverley ühe tagasi ning 85. minutil Carlos Sanchez viigistas. Eelviimasel minutil võttis City Fernandinho värvast aga ikkagi oma ja tõusis vähemalt 24 tunniks tabelis teisel kohale, punktiga mööda mängu vähem pidanud Londoni Arsenalist. Kaks mängu vähem pidanud liidermeeskond Londoni Chelsea jääb Cityst aga juba üheksa punkti kaugusele.

Ülejäänud tänased tulemused:

Southampton - Tottenham 2:2

Burnley - Leicester 0:1

Crystal Palace - Hull City 0:2

Newcastle - Swansea 2:3

QPR - West Ham 0:0

Stoke City - Sunderland 1:1

West Bromwich - Liverpool 0:0