Spordiblogi

Deivil Tserp | Hooaeg, mis algas ja lõppes Alaverita (12)

LISA KOMMENTAAR

küsimused28. aprill 2015, 12:26
Kes manustas ikkagi Eesti Suusakoondisele dopingut, kes seda muretses, milliste vahendite eest, millega tegeles suusakoondise arst.
Kuule Devil Tserp27. aprill 2015, 21:17
Kui Alaverile normaalset mantlipärijat EI OLE puhake jalga. Mees läheb kuhu tahes, olgem junnis et Ta edasi jätkab, kes vastu paneb käige välja kedagi kes üldse midagi Eestis selles ASJAST peale Alaveri midagi jagaks, iga teine variant on umbes vaid 10-5 % Alaverist!!!
mina27. aprill 2015, 17:42
.. kahju ,et terve sprindi praegune aastakäik keerati lihtsalt tuksi-ja siin on just süüdi ESL meeskond-
A Karlovitsch tegeles peatreenerina ainult distantsi meestega - ja seda ju siiani- pearõhk oli ju dopingupatustajatel-vot sellised on eesti suusaspordi väärtused!
Mul küsimus .miks Jallai kadus ruttu pildilt ?? Vastus kahtlustan ,et ta ,,toideti,, üle ja rikuti noormehe tervis; sama võib õelda ka Anti kohta ,et treeniti üle ja poisil tervisehödad terveks elus.
Mulle teeb tuska see ,et kõik teavad millega tegeldakse aga ei juleta piuksatagai,sest äkki töökoht kaob?! Nagu me ei teaks ,et A. V tegelikult kasutas dopingut- aga püütakse ikk sinisilmselt õelda ,et nii polnud! Küsin , MIKS? Kas eestis puudub täielikult ausus ka õiguse mõistmisel ja tulemuste saavutamisel!?
Riin Manda27. aprill 2015, 17:23
Mõnusalt kirjutatud artikkel kuid see käsitlus võiks olla ikka kordades põhjalikum, et vajalikke muutusi esile kutsuda. See on vist ajakirjaniku eesmärk? Nelja aasta jooksul pole suusaliidu presidentuuri pidanud härra mitte midagi mõistlikku korda saatnud ning tema soov on veel neli aastat sellel toolil rahvale naeratada ning seletada kuidas suusatamine Eestis on pereäri. Ehk paneks siis presidendi senisest tööst, suurest vaevast kitsaskohtade analüüsimisel ning roosilisest tulevikust avalikkusele rääkima. Ja ärgu ajagu jälle seda Sildaru juttu, keskmine eestlane ega mina oma 50+ eluaastaga ei lähe mäele kaelamurdvaid trikke tegema, küll aga naudin Estoloppeti suusasõite täiel rinnal. Siililegi selge kuhuni see ringkaitse viinud on. Nagu Sussanin juhatas sohu. Mäluhäiretega kimpus Olle, kõrghariduseta Mae, logistik Viinapuu tuleks büroost minema saata, samuti Alaverile ustavad sõdurid juhatusest. Siis ei oleks Alaveril enam rahakraanide juurde asja ning raha hakkaks jõudma sinna kuhu see algupäraselt on mõeldud jõudma. Kindlasti leiduks ambitsioonikaid juhte kes on nõus ja motiveeritud alaliidule uue ja puhta näo ning sisu andma. Tasakaalustatud sisu, kus kahevõistlejad, suusahüppajad, freestyle ja mäesuusk omavad samuti sõnaõigust. Mõistagi võtab see aega, aga algus seegi. Sprindimees Kümmelit on hetkel kurb vaadata, mees tõesti tahaks ja hea õnne korral ta isegi suudaks. Ehk neid suutjaid oleks veelgi. Kuid murdmaasuusatamine tipptasemel on tehnikasport. Meil ju puudub MK sarjas osalemiseks vääriline hooldemeeskond. Tegu on asjaarmastajatega ning kurioosumina juhib neid kohtulikult karistatud varas. Olle ja Mae palgataseme eest oleks tasemel hooldemehi maailmast võtta, aga see ei ole parku prioriteet.
Negatiivsusest27. aprill 2015, 21:26
Kuule Tulemused olid Veerpalu, Mae ja Olle olemas, nüüd pole enam kellega tulemusi teha, Kiku oli oma isaga oma fenomen nagu oli ka Alaver nende OMADEGA, kes viitsis Veerpalut edasi lükati, TÄNA l lhtslalt ei viitsi keegi sellega kaasa minna, ala marginaalsus on lltsalt selline. KURAT AGA KIKU EGA ANDRUS AINET EI PANNUD!!!! Töestage vastupidist kui keegi saab!!!
Alaver27. aprill 2015, 16:03
27. aprill 2015, 15:06
Alaver on suli, minema lüüa !!!!!!!!!!!
ss27. aprill 2015, 11:50
Alaver keeras Poltoranini võistlused tuksi,tal pole mõtet sinna oma valedega minna.Alaver tuleks Norra kuidagi treeneriks sokutada,siis oleksid ka Norrakad viimased nagu Eestlased praegu
Advokaat27. aprill 2015, 10:46
Tserpile27. aprill 2015, 10:45
Kas dopingu pruukimisega seatud latti saab nimetada kõrgeks.Julgen väita ,et Alaver on kõige lihtsam suli ja ei rohkemat.
vedel nuudel27. aprill 2015, 10:42
Järgmine hooaeg tuleb purakas! Aga ammu tuleks minema peksta tolmuimeja ja pättidekaitsja olle ja lihtsalt nõrk jäck mei! Ja alaver esimesena! Anke see lillekimp juba ära ja,,,,Loodame,et kasahhid ka mehe pikalt saadavad!
Poltaranin oli potensiaalne medalimees, aga p... keerati?27. aprill 2015, 08:02
Kas imetreener või "abivahenditest" sõltuv treener? Ta kordas varem ikka ja alati, et tähtis on taustajõudude tugi ja see oli tõsi, aga praegu on olukord muutunud - kontroll põhjalikum.