Jalgpall

Säästusektor – Nõmme Kalju kodumängude lahutamatu osa (6)

LISA KOMMENTAAR

ggg27. aprill 2015, 21:12
Vaataksin
Hiiu staadionil hea meelega jalgpalli aga seal pole kusagil
istuda kui vähegi hiljem kohale saabud .Olen pepualusega
nii mõnegi mängu säästusektoris ära vaadanud .Kui jalgratta
saad staadionile parkida siis autoga pole sellist võimalust üldse olemas.
joss27. aprill 2015, 14:59
SP - ilmselt nõmme kalju fänn, 3 klassi haridusega. Mine kooli ja õpi kirjutama!
joss võiks ajusid liigutada27. aprill 2015, 19:28
mõne nutijunniga on väga paha trükkida
12327. aprill 2015, 14:53
Järgmine mäng Hiiul on siiski kolmapäevane karikamäng.
"SP"27. aprill 2015, 11:44
Hea näide tingimustest. Kui paljuräägitud tingimused tulemustes kajastaks, siis peaks Floora, Kalut võitma vähemalt 10-0, sest Floora kodustaadion on vähemalt 10 korda Hiiustaadinist parem.
Floora tassib endale Eesti perspektiivikamad poisid kokku ja paneb neid treenima endise mängija, kes annab noortele edasi sama, vana metoodikaga treeningtsükli nagu teda kunagi treeniti. Aga maailm on edasi arenenud. Tagajärjeks on, et tuleb metsaalt õigema metoodikaga treeniv (ka treener endine mängija, aga ilmselt mõtlemisega) meeskond ja annab heades tingimustes treeninud võmmidele ketuka, ning on edetabeli liider.
Lugupidamine Kaljule!
NB! Pohlak kui hea majandus organisaator võiks otsida endale mõne ajudega mehe uuemaid metoodikaid väljamõtlema-juurutama.
jalkafänn27. aprill 2015, 12:04
Kõik on õige, aga ei tasu Florat väga maha ka teha, sest suuresti tänu Florale meil A le Coq arena ongi, kuigi ma mäletan et selle püstitamist laitsid mitmed meediaväljaanded maha, et meil ei ole sellist staadionit vaja (tõsi ta on, et suurem osa ajast on tühi, aga on viisakas koht olemas, kus koondise kodumänge vaadata). Samuti Flora hoidis suht pikalt Eesti jalgpalli vee peal.