Tuline lahingFoto: Reuters / Scanpix
Korvpall
27. aprill 2015, 10:06

Cavs ja Washington pühkisid vastasega põrandat, Clippers näitas sisu (2)

Korvpalliliigas NBA jätkusid kohamängud ja järgmisse ringi jõudsid Cleveland Cavaliers ja Washington Wizards, alistades oma vastased 4:0. LA Clippers tuli aga välja raskest seisust, viigistades seeria San Antonio Spursi vastu 2:2. Rongi alt pääses ka Dallas Mavericks, tehes seisuks 1:3 Houston Rocketsi kasuks.

Kuigi Cavs pääses edasi, on olukord nende jaoks keeruline, sest Chicago Bullsi vastu (tõenäoliselt) tuleb alguses läbi ajada ilma kahe olulise mängijata: vigastada sai Kevin Love ning J.R. Smith, noh, tema tegi, mida ikka Smith teeb.

Bostoni palluri Jae Crowderi jaoks oli mäng üldse üks korralik õudus, sest pikali paisati ka juba varem:

 

Cavs võitis lõpuks 101:93 ja ootab nüüd vastast paarist Chicago Bulls-Milawaukee Bucks, seas on seis 3:1 pullide kasuks. Viies mäng on ööl vastu teisipäeva.

Washington võitis oma neljanda mängu 125:94 ja ootab nüüd vastast paarist Atlanta Hawks-Brooklyn Nets. Seal on seis 2:1. Nende neljas mäng on samuti ööl vastu teisipäeva.

Õhtu ja öö kõige oodatumas vastasseisu alistas aga Los Angeles Clippers võõrsil San Antonio Spursi 114:105. Mängu kangelane oli oodatult Chris Paul, kes viskas 34 punkti.. Selles seerias on seis nüüd 2:2 ja koduväljakueelise sai jälle Clippers.

Neljandas mängus alistas Dallas Houstoni 121:109, vähendades oma kaotusseisu 1:3-le. Selles mängus sai nalja pärast mängu.

Spursi ja Clippersi ning Dallase ja Houstoni viies mäng on ööl vastu kolmapäeva.