Amanda BerryFoto: AP / Scanpix
Maailm
28. aprill 2015, 13:28

Võikad detailid Ariel Castro ohvrilt: ta vägistas meid viis korda päevas (15)

Ligi kümme aastat Ariel Castro juures vangistuses viibinud Amanda Berry (29) ja Gina Dejesus (25) avaldavad peatselt raamatu, milles kirjeldavad võikaid detaile vägistaja juures veedetud ajast. Näiteks teatas Amanda, et mees vägistas neid vahel viis korda päevas ja ainus ilus hetk oli kogu nende aastate vältel see, kui ta sai televiisorist vaadata Williami ja Kate'i kuninglikku pulma. 

Amanda, kes oli röövimise hetkel kõigest 16aastane, sõnul olid vägistamised ainsad korrad, mil nad kettidest vabanesid, vahendab käsikirjaga tutvunud Daily Mail. Akti ajal sundinud Castro kõiki naisi lausuma, et nad tahavad seda ja see meeldib neile ning et Castro on "seksikas".  

Veel üks väljavõte 300-leheküljelisest päeviku stiilis kirja pandud raamatust: "On pühapäev. Olen kadunud olnud kuus päeva. Selle aja jooksul on ta mind vägistanud vähemalt 25 korda".

"Tahan ühel päeval ikkagi abielluda ja omada peret, see on normaalne," teatab Amanda oma memuaarides. Pulmadest kõneldes lisas ta, et televiisorist Kate'i laulatust vaadates mõelnud ta, et naise kleit võinuks olla veel uhkem - ta on siiski ju printsess!  

USAs Ohio osariigis Clevelandis röövis Ariel Castro kolm tüdrukut ja hoidis neid kümmekond aastat oma majas vangistuses. 

2013. aasta 3. septembril leiti Castro oma vangikongist pooduna. Seksuaalmaniakk oli jõudnud oma eluaegsest vanglakaristusest ära kanda vaid ühe kuu. Tõenäoliselt heitis mees hinge luhta läinud seksmängu tagajärjel.