Korvpall

Kui palju aitab Tartu Rocki üldfüüsis? (6)

LISA KOMMENTAAR

To Heinar3. mai 2015, 14:10
Heinar, kuidas on see haige, et veerandfinaal on kahe, poolfinaal kolme ja finaal nelja võiduni? Kas sa tahad, et oleks ainult ühe võiduni? Kui nii oleks, oleks Rakvere juba finaalis, kuigi Rock juhib nüüd seeriaid 2-1?!
arbet2. mai 2015, 13:32
tarvas pole kunagi noori eriti mängitanud ka siis mitte kui ei ole tähtsat mängu ,teistes klubides saavad noored palju rohkem mänguaega,mis üldfüüsisest siin rääkida rocki puhul esimeses kahes mangus on kohati tunne,et tarva füüsis tundub kohtigi parem olema kuna rock ei jõua aeg ajalt tagasi kaitsesse, toomel käed põlvedel ja tänu sellele ongi mängud põnevad olnud.edu mõlemale
Heinar2. mai 2015, 10:41
Korvpall tasemelt üks Eesti nõrgemaid palli mängu alasid,Võta mustad Lätlased lLeedukad ja muud välis mängijad ära kukub see liiga kolinal kokku, Üli suured palgad nõrgad treenerid Sokk,Kullamäe ja Kuusmaa, Huvitav oleks teada kui palju teenib Sokk koondist treenides, Veel see haige süsteem 2 võiduni edasi 3 võiduni ja lõpuks 4 võiduni väga haige värk,
Hanskan Toss2. mai 2015, 10:09
Hallik ei ole nüüd kindlasti kohe Tarva nr 2 viskekahur. See mees tabab vaid hästi heal päeval. Muidu tuiab puujalgadel ringi ja loobib huupi. Küll aga on ohtlik Umbraško, kel tuleks samamoodi võtta tuju ära, nagu Rossilgi. Kindlasti Rock võidab seeria 3-1. Edu Rockile!
Õige2. mai 2015, 08:21
pane noored mängima.AINA ISTUVAD PINGIL.Ära kasuta neid mustanahalisi kogu mängu kestel.Vaatad ja imestad,et eesti poisid istuvad aga mustad müttavad.Järgmisel aastal jälle uued mustad.Kas tõesti ei leidu Rakveres vähemalt meile omaseid mehi.?
Mis teha2. mai 2015, 11:06
Kui väikelinna vaesed klubid pole nii väiklased, et häid mehi vaiaga maasse lüüa vaid lasevad oma parimatel poegadel Tallinnasse ja Tartusse minna. Siis tulebki odavamate meestega mängida. Vaene härra Õige ei pea nüüd küll värisema, et üks vaene väikeklubi nende kallile Rockile korra ära tegi. Teises mängus tõi ju leedukas neile võidu kenasti koju.