Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov.Foto: ALAR TRUU
Jalgpall
2. mai 2015, 22:29

Sergei Terehhov: Nõmme Kalju peamine tugevus on meie meeskondlikkus

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov kiitis pärast Eesti meistrivõistluste kõrgliiga 9. voorus Narva Transi üle saavutatud 4:1 võitu oma meeskonna energiat ja ühtsust.

"Enne tänast matši tahtsin vältida olukorda, et mõni mängija mõtleb, et tugevamad satsid on võidetud ja nüüd Narva vastu tuleb võit tabelit vaadates kergemalt. Minu sõnum meeskonnale oli, et tabeli tõttu ei tohi vastast alahinnata.

Vaheajal (Kalju võitis avapoolaja 1:0 – toim) oli jutt, et paneme juurde. Meeskond läks platsile tahtmisega, et lööme teise värava ära, aga mäng ei jõudnud alatagi, kui lasime endale lihtsa värava lüüa. Ent see andis indu juurde. Energia oli meestes olemas ja näitasime seda kohtumise lõpuni," kiitis Terehhov.

Kalju täisedu põhjuseid lahates ei saanud Terehhov üle ega ümber meeskonnas valitsevast üks-kõigi-kõik-ühe-eest vaimust. "Mulle meeldib, et väljakul on meeskond, mille liikmed teineteise eest ja nimel mängivad. Pole kedagi, kes peaks üksinda meeskonda tassima ja punktid ära tooma.

Väravalööjaid on meil päris palju (Kalju 25 väravat Premium liigas on löönud 10 erinevat mängijat - toim), teravus tuleb nii äärtelt kui ka keskelt. See meeskondlikkus meeldibki mulle kõige rohkem ja on meie peamine tugevus."

Eesti meistriliiga rekord hooaja alguses võetud järjestikuste võitude osas on 11. Kaljul on nüüd koos üheksa võitu. Rekordi (12) püstitamiseks tuleks neil alistada Trans, Infonet ja Levadia.