Jose MourinhoFoto: John Sibley
Jalgpall
3. mai 2015, 18:12

Jose Mourinho: meistritiitel on töö ja pühendumise tulemus

Londoni Chelsea Inglismaa meistriks tüürinud Jose Mourinho tõdes pärast 1:0 võitu Crystal Palace'i üle, et tiitel maitseb Premier League'i erakordselt kõva konkurentsi tõttu eriti magusalt.

"Tulin tagasi [Inglismaale], et teha tööd ja anda endast kõik, mis võimalik. Meistritiitel on selle töö ja pühendumise tulemus," rääkis Chelsea varem ka hooaegadel 2004-2005 ja 2005-2006 Premier League'i võitjaks juhendanud Mourinho.

"Kui tulin tagasi, siis teadsin, et tulen liigasse, mida on maailma jalgpallis kõige raskem võita. Kuid me tegime seda!"

"Crystal Palace mängis fantastiliselt. Tundus, nagu mängiks nad meistritiitli nimel või siis selleks, et liigast mitte välja kukkuda. Tabeli keskosas paikneva meeskonna kohta oli see fantastiline suhtumine ning just taolist mängu siin mängitaksegi. Esimesest voorust alates ei andnud keegi meile niisama mitte midagi. Kuid kõik, mida me saime, oleme ka ära teeninud."

"Iga tiitel on raske töö tulemus ja ma ei saa neid võrrelda ning öelda, et üks on tähtsam kui teine. See on hetkel mu viimane tiitel, kuid üritan võita ka järgmise. Samas on selge, et Inglismaa pole klubijalgpalli valitsemiseks just parim koht," tõdes viimase 13 aasta jooksul 8. riigi meistritiitli (nelja liiga peale) võitnud Mourinho lõpetuseks.