KARGE: «Võinuks mängida ka lühikestes riietes, aga kuna sooja on vaid 10 kraadi, siis vigastuste eemal hoidmiseks olime pikkades,» selgitas Rivo Vesik, miks ta paarimees Kristo Kollol nõnda ebarannavollelikult riides on. Foto: Erakogu
Võrkpall
4. mai 2015, 07:00

Rannavolle Rio-lootus püsib

Eesti rannavõrkpallurite hooaeg algas Vilniuses, kus nädalavahetusel peeti kontinentaalkarikasarja kolmanda ringi turniir. Rivo Vesik – Kristo Kollo ja Karl Jaani – Rain Raud pidid vaid nädalase trenni pealt jätkama võitlust Rio olümpiapiletile.

"Päris hästi tuli välja!" võttis alles möödunud nädalal oma suvise paarilisega kokkumängu harjutama hakanud Vesik turniiri kokku. Eesti paarid tegid esmalt sotid 2:0 selgeks Serbiaga, kaotasid siis 0:2 Poolale ja teise koha määranud mängus alistati 2:1 leedukad. "Rääkisin maailma tippu kuuluvate poolakate treeneriga ja ta oli üllatunud, kui hästi Kristo, kes on (pärast saalihooaja lõppu – toim) teinud liival ainult kuus trenni, neist kolm õues, hakkama sai. Kartsin hullemat," vahendas Vesik emotsioone.

Alagrupi teise kohaga kindlustasid meie paarid pääsu suve lõpus peetavasse neljandasse ringi. Sealsest neljaliikmelisest alagrupist pääseb kaks parimat tulevasuvisele finaalturniirile, mille võitja saab pääsme Rio olümpiamängudele. Lisaks on kahe OM-koha võitmise võimalus veel ka teiseks ja kolmandaks jäänud meeskondadel.