ARMASTUS SAI OTSA: 2011. aastal tutvunud golfitäht Tiger Woods ja mäesuusakaunitar Lindsey Vonn otsustasid suhte lõpetada. Foto: Vida Press
Spordivaria
5. mai 2015, 07:00

Mäesuusakaunitar ei suutnud Tiigrit taltsutada (3)

Spordimaailma esipaar, mäesuusataja Lindsey Vonn ja golfimängija Tiger Woods teatasid pühapäeval, et nende kolm aastat kestnud suhe on läbi. Vonn kirjutas oma ametlikul Facebooki leheküljel ning Tiger oma kodulehel, et saatuslikuks sai sportlaste kiire elutempo ning vähene koosveedetud aeg.

"Otsustasime Tigeriga, et lõpetame ligi kolm aastat kestnud suhte," kirjutas Vonn. "Jään alati hindama neid mälestusi, mille koos lõime. Kahjuks on meil mõlemal kiire elustiil, mis sundis meid palju lahus olema. Jään Tigerit austama ja imetlema. Koos oma kauni perekonnaga on ta mu südames alati erilisel kohal."

Tiger lisas, et austab naist elu lõpuni. "Ta on olnud minu poegade Sami ja Charlie ning kogu mu perega fantastiline. Austan meie koosveedetud aegu," kirjutas ta.

39aastane Woods ja 30aastane Vonn tutvusid 2011. aasta aprillis heategevusüritusel, kuid suhtega tuldi lagedale alles 2013. aasta märtsis. Õige pea teatas mäesuusaneidis Ameerika Voguele antud intervjuus, et ei taha enam kunagi abielluda.

Nimelt lahutas Vonn 2011. aastal neli aastad kestnud liidu Thomas Vonniga ning sestpeale oli abielu tema jaoks vaid tühine paber.

Kuigi kuluaarides sahistati veel veebruaris, et paar soovis valentinipäeval salaja abielluda, osutusid kuulujutud väljamõeldiseks. Väidetavalt soovis Tiger ka Lindseyga ühiseid lapsi, kuid soovist kaugemale ei jõutud.

Üsna pea selgus ka, et Lindseyd ei huvita golf karvavõrdki ning ajalehele New York Times rääkis ta aastal 2013, et ta saab olla rahus vaid niikaua, kuni pole oma armastatu läheduses.

"Saan olla üsna normaalselt, keegi ei pane mind tähele. Aga kohe, kui ta mu läheduses on, oleme nagu akvaariumis. Ma ei osanud algul arvata, millega ennast seon. See on kummaline, aga pean sellega vaid ära harjuma," rääkis Lindsey.

"Ma olen tegelikult edukas sportlane. Olen Lindsey. Mul on oma karjäär ja oma elu," märkis tänaseks enim MK-etapivõite teeninud mäesuusataja.

Üllataval kombel ei teinud Lindsey kunagi suhte alguses suurt numbrit golfiässa minevikust, kus Woods magas, toona Elin Nordegreniga abielus olles, 121 erineva naisega.

Problemaatiliseks osutus hoopis Vonn: üsna suhte alguses selgus, et naine kurameeris lisaks Woodsile korvpallur Kris Humphriesiga. Skandaalseks tegi kogu asja see, et mõlemad mehed arvasid, et on leidnud selle õige. 2014. aastal väitis The National Enquirer, kes paljastas Woodsi abielu lõpetanud seksiafääri, et Vonn on amelenud teiste võõrastegagi.

Kuigi usaldusprobleemidele leidsid noored lahenduse, ei suudetud suhte päästmiseks aega leida.